keskiviikko 4. syyskuuta 2019

UNELMA ITSESTÄ VERKKOVALMENNUS ALKAA + ALEKOODI

Kaupallisessa yhteistyössä Unelma itsestä 

Ihanaa syyskuuta kaikille ihanille lukijoille! <3 Sain ihan mahtavan mahdollisuuden päästä osallistumaan Unelma itsestä - verkkovalmennukseen. Valmennuksen aikana käydään läpi kaikki elämän eri osa-alueet ja rakennetaan elämästä juuri sellainen kuin sen itse haluaa olevan. Pohditaan sitä, millainen on se oma unelma itsestä ja miten siihen päästään. Keskitytään niin fyysiseen kuin henkiseenkin hyvinvointiin. :) Valmennus kestää neljä kuukautta ja valmennuksen tukena on ihan mahtava keskustelu ryhmä, netissä tapahtuvia livevalmennuksia, nettimateriaalia ja työkirja, joka helpottaa oman elämän ja sen eri osa-alueiden pohtimista ja antaa mahdollisuuden ruoka- ja treenipäiväkirjoille.
Itse lähdin tälle valmennukselle täysin avoimin ja positiivisin mielin. Omia tavoitteitani miettiessä pohdin paljon sitä millainen elämäni on juuri nyt ja mitä haluaisin muuttaa parempaan. Ensimmäinen ja kaikkein tärkein tavoitteeni on voida kokonaisvaltaisesti hyvin ja omaksua terveelliset elämän tavat osaksi joka päiväistä elämääni. Haluan voida hyvin sekä henkisesti että fyysisesti. Toinen tavoitteeni on, että haluan oppia rakastamaan itseäni ja omaa kehoani juuri sellaisena kuin olen. Haluan päästä eroon negatiivisista ajatuksista itseäni kohtaan ja haluan lopettaa itseni vertailun muihin. Kolmas tavoitteeni on sellainen, jonka olen joskus omannut, mutta ajan saatossa olen ehkä kadottanut sen jonnekin. Haluan oppia ajattelemaan ja tuntemaan paljon positiivisemmin. Ennen olin todella positiivinen ihminen ja näin kaikissa asioissa aina jotain hyvää. Haluan löytää tuon osan itseäni takaisin. :)
Valmennuksessa edetään viikko kerrallaan aina eri osa-alueiden parissa ja tämä mahdollistaa reilun ajan käytön yhteen alueeseen.  Valmennus alkoi tosiaan jo maanantaina ja tällä ensimmäisellä viikolla aiheena on liikunta ja treenaaminen. Vielä tämän viikon ajan uudetkin valmennuksesta kiinnostuneet pääsevät mukaan juuri alkaneeseen ryhmään. :)

Mutta mikä parasta, sain teille lukijoille mahtavan alennuskoodin tähän Unelma itsestä - verkkovalmennukseen!

Koodilla unelmajennajanikaa saatte valmennuksen hinnasta - 20 % alennusta.

Alennuskoodi on voimassa tämän viikon sunnuntaihin eli 8.9. saakka!

Tämän neljän kuukauden valmennuksen aikana tulen jakamaan tunnelmia ja ajatuksia valmennuksesta sekä tänne blogiin että instagramin puolelle eli kannattaa ottaa sekin seurantaan! :)

Seuraa minua 
Instagram: Jennajanikaa
Facebook: Suloisia unelmia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥