torstai 15. elokuuta 2019

KESÄLOMA SAARIJÄRVELLÄ OSA 2

Vietettiin tosiaan tässä kuun alussa yksi viikko mökillä Saarijärvellä. Kirjoittelin loman ensimmäisistä päivistä jo aikaisemmin. Pääsette lukemaan niistä täältä. :) 

Mökillä on aina ihana nauttia grilliruokaa. Parina iltana paistettiin nuotiossa makkaraa ja viimeisenä loma päivänä nautittiin ihan kunnon grilliateria. Nuotiossa grillaaminen on ihan parasta ja jostain syystä nuotiossa palamisen äänet rauhoittavat kummasti! :)
Välillä käytiin kävelyllä pitkällä mökkitiellä ja ihmeteltiin luontoa. Elianin lemppari juttuja olivat ehdottomasti kivet, joita hän keräsi rattaisiin aikamoisen kasan reissun aikana. :D 
Vierailimme myös Maapallopatsaalla, joka oli kyllä upea! Oletteko te käyneet katsomassa kyseistä patsasta? Suosittelen käymään, jos tilaisuus tulee. Paikka on kyllä vanhoine rakennuksineen upea. Se kertoo myös hyvin patsaan tehneen miehen historiasta. :) 
Lauantaina saatiin houkuteltua Elianin kummitäti Vilma meidän kanssa Ähtärin eläinpuistoon. Reissu oli oikein onnistunut! Kiersimme koko pitkän kierroksen ja Elian jaksoi hienosti istua rattaissa, kun välillä pääsi jaloittelemaan ja leikkimään. Puistossa oli monenlaisia leikkijuttuja lapsille. Elian piti ehkä eniten pandojen, karhujen, susien ja possujen näkemisestä. Meidän harmiksemme puisto meni kiinni jo viiden aikoihin emmekä ehtineet Farmille katsomaan kotieläimiä. Viihdytkö sinä erilaisissa eläinpuistoissa? :) Minusta ne ovat mukavia paikkoja ja lapset oppivat tuntemaan eläimiä, kasveja ja vähän sitä miten eläinten kanssa käyttäydytään. :)
Lomamme oli kyllä kaikin puolin onnistunut. Melkein joka päivä paistoi aurinko. Muistaakseni vain yhtenä päivänä satoi vettä ja jouduimme kesken leikkien palaamaan Puuhapuisto Veijarista mökille. Uimme ja saunoimme melkein joka päivä, vaikka vesi oli kylmää. Minä vilukissana aina kastauduin ja juoksin samantien saunaan. :D 

Onko teillä ollut kesän aikana lomaa? Mitä kaikkea olette lomalla puuhailleet? :)

Seuraa minua
Instagram: jennajanikaa
Facebook: Suloisia unelmia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥