torstai 13. syyskuuta 2018

MEIDÄN ELOKUU

Kesä on nyt ohi ja syksy on jo kovaa vauhtia käynnissä. Sen huomaa muun muassa viileistä illoista, puiden kellertävistä lehdistä, omenoiden kypsymisestä ja neulepaidoista, jotka on kaivettu kaapin perältä esiin! Vaikka syksy on täällä, voisimme mennä ajassa taaksepäin ja katsoa millainen meidän elokuu oli! Elokuussa saatiin nauttia lämpimistä ilmoista ihan koko kuukausi! Kesä on kyllä pitkästä aikaa ollut ihanan lämmin. :)

Kävin kampaajalla värjäämässä hiukseni. Kesäkuussa värjäys oli mennyt pieleen, koska väri poltti päässäni. Tällä kertaa kampaaja laittoi päähän suoja-aineen ja väristä saatiin onnistunut. :)

Elokuussa Ville piti reilun viikon kesäloman, jonka kunniaksi kävimme hakemassa äitini ja siskoni Monan kanssamme Puuhamaahan. Emme olleet tänä kesänä vielä käyneet missään huvi- tai puuhapuistossa, joten oli mukava käydä! Aurinko helli meitä ja kaikilla oli mukavaa. Paikka oli edelleen tismalleen samanlainen kuin noin 10 vuotta sitten, jolloin siellä viimeksi kävin. 

Olimme ostaneet äidilleni joululahjaksi liput Popedan 40 vuotis keikalle Ratinaan, joten kävimme katsomassa Popedaa! Äitini on suuri Popeda fani, joten oli mahtava antaa hänelle tämä kokemus. Ennen keikkaa kävimme Porossa syömässä ja Keikan jälkeen Lempäälässä baarissa muutamalla. Oli ihan huippu kivaa! :) Kummitäti Vilma tuli Elianin seuraksi meille siksi aikaa.

Heti keikan jälkeen seuraavana päivänä pakkasimme auton ja suuntasimme kohti Saarijärveä. Olimme varanneet sieltä ihanan hirsimökin järvenrannalta viikoksi. Uimme, saunoimme, söimme hyvin, nautimme Vilman seurasta ja kävimme huutokaupassa, eläintarhassa ja Tuurissa ostoksilla. Oli ihanaa viettää viikko vain perheen kanssa! :)

Minulla alkoi kuntoutus taysissa. Raskaudesta ja synnytyksestä aiheutui fyysisesti muutamia ongelmia, joten niitä kuntoutetaan. Kuitenkin lupa toiselle raskaudelle on saatu, kunhan en jätä kuntoutusta kesken. :)

Ollaan jatkettu meidän kodin remontoimista nyt oikein urakalla! Tehtiin meille väliaikainen makuuhuone alakertaa, jotta yläkerran remontti saadaan kaikessa rauhassa saattaa loppuun. Olin niin  kyllästynyt ainaisiin muuttolaatikoihin ja nyt saan vihdoinkin laittaa tämän alakerran kunnolla kodiksi! :) Yläkertaan hankittiin lattia ja ulkoeteisen ikkunat alkavat rakentua.

Olen panikoinut lähestyvää häämatkaamme ja sitä miten siellä vieraassa maassa osaa vieraalla kielellä olla! Villen englannintaito ei ole kovin hyvä, joten todennäköisesti minä joudun puhumaan ja inhoan uusia sosiaalisia tilanteita! Mutta uskon kuitenkin, että streessaamisesta huolimatta siitä tulee ihan mahtavaa! :)

Elianilla oli aika lastenlääkärille ja saimme lähetteen taysin munuaispoliklinikalle ja munuaisten varjoainekuvaukseen vielä syyskuulle. Pelottaa todella paljon pienen puolesta. :(
Elian oppi kävelemään tuettuna ja paljon paljon uusia sanoja! Tällä hetkellä hän osaa noin 24 erilaista sanaa, joista suurinta osaa käytetään puheessa päivittäin. :)

Otin yhteyttä entiseen kouluuni ja sain sovittua heidän kanssaan, että suoritan opintoni loppuun samalla, kun olen Elianin kanssa kotona!

Millainen loppu kesä teillä oli? :)

Seuraa minua
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa
Facebook: Suloisia unelmia

3 kommenttia:

  1. Kivan kuuloinen elokuu teillä on ollut. Pidän peukkuja tuolle Elianin lääkärireissulle, toivottavasti pienellä on kaikki hyvin. Hän on kyllä niin valloittava kaveri <3

    VastaaPoista
  2. <3 Ihana oli nähdä niinkin monesti elokuun aikana!! Ihana pieni kulta siellä

    VastaaPoista
  3. Hei, eikös teillä ollut paljon lemmikkejä, olisi kiva jos voisit tehdä niistä oman postauksen. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥