torstai 6. syyskuuta 2018

HAAVEENI JA UNELMANI

Ollaan tultu siihen pisteeseen, että todella moni mun unelmista on toteutunut. Mun suurin unelmahan oli tulla äidiksi. Tämä toteutui viiden ja puolen vuoden jälkeen viime marraskuussa, kun esikoispoikamme Elian syntyi. Sen lisäksi haaveilin ihanasta miehestä, häistä ja omasta kodista, jota laittaa oman näköisekseen ja joka olisi täynnä rakkautta. <3 Mutta mistä unelmoin nyt, kun nämä haaveet ovat jo toteutuneet?
Olen aina haaveillut suuresta perheestä ja raskausaikana pohdimme, että annamme seuraavalle lapselle mahdollisuuden tulla heti. Sektion takia tämä ei kuitenkaan ole ollut mahdollista. Sektion jälkeen pitäisi odottaa vähintään vuosi ennen seuraavaa raskautta, jotta arpi ehtii parantumaan kunnolla. Vauvakuume on kuitenkin pikku hiljaa nousut ja saimme lääkäriltä luvan ruveta yrittämään seuraavaa raskautta. Keskustelu kääntyi myös lapsettomuuteen ja historiani takia saisimme halutessamme jo ensi vuoden alkupuolella lähetteen lapsettomuuspolille. Tuntuu hyvältä tietää, että apua olisi saatavilla, jos sitä haluamme.

Toivon, että saamme Villen kanssa upean avioliiton, joka olisi täynnä rakkautta ja huolenpitoa toista kohtaan. Välillä vähän riidellään ja sitten taas sovitaan, mutta sitähän kaikki ihmissuhteet ovat. Haaveilen siitä, että saamme vanheta yhdessä ja kymmenien vuosien päästä muistella näitä vuosia haikeudella. <3
Haaveilen, että kotimme remontti valmistuu ja pääsen sisustamaan. Maltan tuskin odottaa, että pääsen laittamaan tätä kotia meidän näköiseksemme. Monet haaveet toteutuvat myös remontin edetessä, esimerkiksi hetki sitten laitoimme makuuhuoneeseen ihanan mustan puuseinän! Koko ajan löytyy uusia ihania ideoita ja remontti kohteita, joten saa nähdä koska meidän koti on valmis! Mutta eikös sitä sanota, että vanhassa talossa riittää paljon remontoitavaa.

Haluan nähdä maailmaa ja kierrellä toistaan upeampia paikkoja täällä kotimaassa. Lapsesta asti olen matkustellut ympäri Suomea ja nähnyt mitä upeampia paikkoja, mutta uskon, että täällä on vielä paljon nähtävää! Elianin kasvaessa haluamme ehdottomasti tarjota hänelle monipuolisia matkustuskokemuksia niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Olemmekin koko perheellä lähdössä uudeksi vuodeksi Lappiin! Ehkä vuoden parin päästä viemme hänet jonnekin lämpimään. Mutta ehdottomasti haluaisin matkustella enemmän. :)
Mulla on lapsesta asti ollut monta ideaa siitä, mitä haluan isona tehdä. Olen haaveillut eläinlääkärin, lääkärin, lakimiehen ja opettajan ammatista. Mutta olen aina halunnut olla äiti. Rakastan olla kotona Elianin kanssa ja nyt alkuun suunnitelmana olisi olla kotiäitinä siihen saakka, kun poika täyttää kolme. Kotona ollessani minun on myös tarkoitus opiskella kesken jääneet opinnot loppuun. :) Haaveena on myös perustaa jossain vaiheessa oma yritys, mutta siitä lisää joskus myöhemmin. 

Kaukaisena tulevaisuuden haaveena on myös oma kesämökki järven rannalta. Siellä olisi ihana viettää kesää, rentoutua, uida ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. <3

Millaisista asioista te haaveilette? 

Seuraa minua
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa
Facebook: Suloisia unelmia

2 kommenttia:

  1. Sinulla on aivan ihania unelmia ja olet onnekas, kun niin moni niistä on jo toteutunut <3 Toivon, että kaikki haaveesi käyvät toteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tunnenkin oloni onnekkaaksi <3 Toivon samaa <3

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥