keskiviikko 29. elokuuta 2018

HÄÄT: VIHKIMINEN OSA 3

Sormusten vaihdon jälkeen pappi siunasi meidät ja avioliittomme. Tämän jälkeen lauloimme virren. Olimme valinneet virreksi saman, joka meillä oli ristiäisissä - Herra kädelläsi. 
Virren laulettuamme oli yhteinen esirukous, Isä meidän - rukous ja Herran siunaus. Rukouksien jälkeen saimme papilta vihkitodistuksen ja -raamatun. Päätösmusiikkina meillä oli Erkki Melartin Prinsessa Ruusunen. <3 Olin ihan uskomattoman onnellinen, häkeltynyt ja helpottunut. Onnellinen, koska olimme vihdoinkin naimisissa ja sain kutsua itseäni tuon rakkaan miehen vaimoksi. Häkeltynyt siitä kuinka koko seremonia oli niin täydellinen ja meidän näköinen. Pappina oli juuri oikea henkilö ja hän osasi niin kauniisti puhua meistä. Helpottunut, koska vihdoinkin kaikki se jännitys oli kadonnut kuin tuhka tuuleen!

Lähtiessämme perässämme tulivat ensin kaaso, morsiusneidot ja bestman. Heitä seurasivat perheemme, sukulaiset ja ystävät. 
Jälkeen päin kun mietin niin harmittaa, kuinka nopeasti tilaisuus oli ohi ja kuinka vähän siitä ehti jännityksen keskellä nauttimaan. Tämä oli yksi niistä kerran elämässä hetkistä ja se oli täydellinen. <3 Ehkä joskus 10 vuoden päästä pidämme rukoushetken avioliiton vihkimisen vuosipäivänä ja juhlimme 10 vuotis päiväämme lähimpien ihmisten kanssa. <3 

Kuvat: Valokuvaaja Risto Peltola

Seuraa minua
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa
Facebook: Suloisia unelmia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥