keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

POLTTARIT

Lauantaiaamuna 9.6. herätessäni tiesin mitä päivän aikana tapahtuisi. Minulla olisi polttarit. Sen enempää päivästä en tiennyt. Viikolla olin saanut käskyn olla valmiina aamulla klo 10.00, jolloin kyytini saapuisi hakemaan minua. Vielä puolta tuntia aikaisemmin kiersin kaupasta toiseen etsimässä sopivia sukkahousuja. Kaupan ovella törmäsin kaasooni Marikaan, joka tuli hetken päästä hakemaan minua. Suuntasimme Toijalan rautatieasemalle, jossa hyppäsimme Tampereen junaan. Tässä vaiheessa morsiusneitoni Jonna liittyi seuraamme ja Tampereella tapasimme toisen morsiusneitoni Vilman. 

Suuntasimme Koskipuistoon ihanalle piknikille. Tarjolla oli kuohuviiniä, mansikoita, croisanteja, suolakeksejä, viinirypäleitä ja kaikkea muuta! En ehtinyt kotoa lähtiessä nauttimaan aamupalaa, joten tämä tuli enemmän kuin tarpeeseen. Oli ihana hengähtää ja nauttia hetkestä. Jännäsin kotoa lähtiessäni saammeko sateen niskaamme, mutta onneksi sää oli hyvä ja illasta jopa paistoi aurinko! 

Piknikin jälkeen lähdimme Vilman johdolla suunnistamaan toiseen paikkaan. Minulla ei tosiaan ollut mitään aavistusta siitä mihin oltiin menossa. Tytöt veivät minut Mysteeriin pelaamaan pakohuonepeliä. Meidän tehtävänä oli päästä Jaskan Pubista ulos annetussa ajassa. Ulos asti ei päästy, mutta hauskaa oli! En ole aikaisemmin käynyt pakohuonepelissä, joten ensimmäiseksi kerraksi meni hyvin. Ehdottomasti haluan mennä toistekin, ja saimmekin häälahjaksi lahjakortin pakohuonepeliin! Villekin innostui ja ehkäpä syksymmällä otamme itsellemme aikaa ja käytämme lahjakortin. :)
Pakohuonepelin jälkeen meitä kaikkia alkoi vähän janottamaan, joten menimme kahville. Kahvilaan mennessä törmäsimme toiseen polttariporukkaan. Kahvia en juo, mutta nautin limun. Tästä suuntasimme suoraan kauneushoitolaan, jossa sain ihanan rentouttavan selkä- ja hartiahieronnan. Lihakset ovat olleet todella jumissa Elianin nostelusta ja samalla päätin, että mun on ihan pakko ruveta käymään säännöllisesti hierojalla, vaikka kerran kuukaudessa. Seuraavana päivänä hartiat olivat vähän arkana, mutta muuten ei kipuja tuntunut! 

Tytöt tulivat noutamaan minua hieronnan jälkeen ja veivät syömään Plevnan panimoon. Tilasin ruoaksi hampurilaisen ja ranskalaiset, jotka olivat maultaan pettymys. Ranskalaiset olivat todella kovia ja hampurilainen mauton. Ruoka oli täysi pettymys. Pian jatkettiin matkaa Ratinan kautta Koskikeskuksen Ranta ravintolaan, jossa istuimme monta tuntia. Nautimme juomia ja nälän yllättäessä tilasimme ruoka-annokset. Itse tyydyin kanasalaattiin, sillä mieleni teki jotain raikasta. Jossain vaiheessa istuskellessamme kävimme entisiä heilojani läpi. Heidän hyviä ja huonoja puoliaan ja sitä millainen suhde oli ollut. Pakko myöntää, että esimerkiksi ensirakkaudestani en juurikaan hyviä asioita muistanut. Loppu illasta kävimme myös parissa muussa baarissa. Puolilta öin lähdimme kotiin. 

Polttarit olivat ihanaa yhdessä oloa parhaiden ystävien kanssa ja rentoutumista. Kiitos ihanille ystävilleni mukavasta päivästä. <3 

Millaisia polttareita teillä on ollut? :) 

Seuraa minua
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa
Facebook: Suloisia unelmia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥