keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

MEIDÄN KESÄKUU

Kesäkuu oli meille ehdottomasti tämän kesän kiireisin kuukausi. Joka päivä oli häähommia hoidettavana ja koko kuukausi, kaikki se stressi ja jännitys huipentui juhannuspäivänä meidän ihaniin juhannushäihin. <3 Mutta katsotaanpa mitä kaikkea sen kuukauden aikana tapahtui..
Alkukuusta teimme Villen kanssa reissun Tuuriin, josta ostimme paljon erilaisia tarvikkeita häihin. Mukaan tarttui paljon muutakin kuin häätarvikkeita, mutta pääasia oli, että päästiin hetkeksi hengähtämään arjesta ja pois kotoa. Oli ihanaa päästä viettämään aikaa ihan kahdestaan. <3

Elian täytti 7 kuukautta, jonka jälkeen hän on oppinut vaikka mitä kaikkea! Ryömitään jo kovaa vauhtia huoneesta toiseen, peruutetaan, noustaan konttausasentoon ja otetaan pari konttaus askelta, puhua pälpätetään minkä keretään ja opetellaan uusia sanoja. Hampaita on jo kahdeksan ja ensimmäinen poskihammas tulossa kovaa vauhtia.

Pari viikkoa ennen hääpäivää tehtiin koemeikki, johon olin todella tyytyväinen! Etenkin huulipuna yllätti positiivisesti. Se pysyi huulilla jopa syönnin ja juonnin yhteydessä. Häämeikin minulle teki Valkeakoskelta Kauneushuone Saagan Miia. Samassa paikassa kävin myös kauneushoidossa, sokeroinnissa ja kynsien laitossa ennen hääpäivää. Suosittelen lämpimästi!

Seuraavana päivänä vietimme tällä porukalla polttareitani Tampereella. Ohjelmassa oli muun muassa piknik, pakohuonepeli ja paljon naurua. <3

Kuun puolessa välissä kävin kampaajalla leikkauttamassa ja värjäyttämässä hiukseni. Valitettavasti olin muutama viikko sitten palanut kasvoista ja ilmeisesti päänahasta sillä hiusväri rupesi 10 minuutin jälkeen polttelemaan ja se oli pestävä pois. Onneksi väri ehti kuitenkin tarttumaan tyveen.

Kävimme hakemassa alkoholittomat kuohuviinit ja lasten alkumaljat Tampereelta Teiskon Viinistä. Paikka oli todella upea ja tunnelmallinen. Aiomme ehdottomasti mennä käymään uudelleen ja tällä kertaa viettää paikalla hetken pidempään. Nyt kävimme vain nopeasti ja tarjonnasta löytyi viinien lisäksi myös makeisia, käsitöitä ja paljon kaikkea muuta!

Askartelimme Vilman kanssa häihin vieraslahjat/paikkakortit ja ohjelmat/menut. Ohjelmat/menut tulivat vanerista tehtyihin sydämiin. Vieraslahjat tehtiin pilttipurkkeihin ja sisälle laitettiin vaaleanpunaista silkkipaperia, pari Geisha konvehtia ja istutettavia confetteja. Vieraslahjat toimivat samalla paikkakortteina.

Kävimme kuuntelemassa kuulutukset. Samalla oli myös konfirmaatiomessu ja pappina oli meidän vihkipappimme. Oli mukava päästä näkemään hänet tosi toimissa ennen hääpäiväämme. :)

Kuulutusten kuulemisen jälkeen harjoittelimme Vilman kanssa häämekon pukemista. Mekossa oli alunperin vetoketju, mutta halusin vaihtaa sen nyöritykseen. Treenasimme muutaman kerran Vilman kanssa nyörityksen laittamista niin, että puku tuntui hyvältä ja nyöritys näytti hyvältä. Vilmahan oppi tämän homman nopeasti ja hääpäivänä sai mekon kerralla hyvin! :)

Juhannusaattona kävimme koristelemassa juhlapaikan.

Koko kesäkuun ja ehdottomasti koko kesän kohokohta oli juhannuspäivänä, kun sanoin rakastamalleni miehelle Jumalan kasvojen edessä Tahdon ja solmimme avioliiton. <3

Hääyötä vietimme hotellissa Tampereella. Oli ihanaa päästä rentoutumaan sen raskaan ja kiireisen viikon jälkeen. :)

Häiden jälkeen ollaan vietetty todella paljon aikaa perheenä. Elian kaipaa tällä hetkellä todella paljon läheisyyttä.

Hyvien asioiden lisäksi tapahtui myös jotain surullista. Minulle läheinen sukulainen nukkui pois hääviikolla. <3 

Millainen kesäkuu teillä oli? Mitä teitte juhannuksena? :)

Seuraa minua
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa
Facebook: Suloisia unelmia

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥