maanantai 23. heinäkuuta 2018

HÄÄT: HÄÄAAMU - PUKEUTUMINEN

Kun meikki oltiin saatu huulipunaa vaille valmiiksi, oli aika pukeutua. Huulipuna laitettaisiin ihan viimeisenä, jotta se pysyisi mahdollisimman hyvin. Totta kai laukussa oli samaa sävyä siltä varalta, että täytyisi lisätä. Puku oli edellisellä viikolla haettu ompelijalta, joka oli lyhentänyt helmaa edestä kävelyn helpottamiseksi. Olimme treenanneet Vilman kanssa muutaman kerran puvun nyörittämistä ja se alkoi sujumaan. Ennen puvun pukemista asetin sukkanauhan paikoilleen, se oli samalla minun jotain sinistä! Vilma asetti häämekon lattialle ja minä astuin sen sisään. Asetimme sen ensin edestä oikealle paikalle ja sen jälkeen Vilma lähti solmimaan nyöritystä. Nyöritys onnistui heti ensimmäisellä yrityksellä ja näinollen olimme aikataulusta edellä!

Tämän jälkeen kampaaja asetti hunnun hiuksiini ja näytti kaasolleni miten se otetaan pois. Huntu oli tarkoitus ottaa pois potrettikuvauksen ja vihkimisen jälkeen. Huulipunan lisäys ja kynsien koristeiden korjaus ja olin valmiina tärkeään päivään!
Valmistautumisen jälkeen lähetin Villelle muutaman viestin ja selvisi, että hänellä oli ongelmia pukeutumisessa, etenkin rusetin kanssa. Odottelin Villeä noin 30 minuuttia, ennen kuin hän saapui ja lähdimme kuvaukseen. Marika ja Vilma tulivat avustamaan kuvauksissa ja saatiin myös muutama kuva heidän kanssaan. Äitini ja siskoni jäivät vielä kampaajalle laitettavaksi. :)

Seuraa minua
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa
Facebook: Suloisia unelmia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥