torstai 3. toukokuuta 2018

LAPSIMESSUT 2018

20.-22.4. Helsingin messukeskuksessa järjestettiin Lapsimessut. Minulle nämä olivatkin yksi tämän kevään kohokohdista. Vierailimme Villen ja pikkusiskoni Monan kanssa messuilla lauantaina. Elian oli messujen ajan mummulassa hoidossa. Hän ei varmasti olisi jaksanut olla messuilla koko päivää. Messuilla oli todella paljon porukkaa! Ahtaimmissa väleissä kävely oli todella haastavaa ja muun muassa glitteritatuointia jonottaessa kesti puolisen tuntia! Harmittelimme Monan kanssa, kun kaikki pomppulinnat ja muut vempaimet olivat maksullisia. Emme olleet varautuneet siihen. Onneksi kuitenkin pidimme hauskaa muun muassa hoplopin pomppuliukumäellä, pelaamalla jääkiekkopeliä, ihastelemalla eläimiä ja shoppailemalla!
Paikalla oli myös paljon minulle tuntemattomia lastenvaatemerkkejä, kuten tämä Arksie. Arksien valikoimasta löytyi aivan ihania huppareita ja jumpsuitteja söpöillä korvilla. Paikalla oli myös upeita junaratoja, autoja, veneitä ja lennokkeja! Kieltämättä näin jälkeen päin on jäänyt harmittamaan, kun en näitä tässä kuvassa näkyviä violettejä hodari housuja ostanut! Täytyy kurkkata jos näitä voisi netin kautta ostaa. :)

Olin etukäteen varannut tietyn summan rahaa ostoksille, ja sen sai yllättävän nopeasti kulumaan!
Vimmalta löysin ihanan lettikuvioisen oloasun Elianille. Tykkään niin paljon tuosta lettikuvosta ja meiltä löytyykin kaapista sitä useammassa eri värissä! Newbieltä nappasin mukaan bodyn, leggarit ja ihanan pappalätsän! Pappalätsä meillä on ollut ostoslistalla jo tovin. Onneksi nyt löytyi sattumalta mieleinen! Rakastan noita newbie vaatteita, ne ovat niin pehmeitä! Melli Ecodesingin osastolta ostin lyhythihaisen bodyn ja ihanan myssyn ensi syksyksi. Gugguun osastolla olisin halunnut käydä, mutta siellä oli aivan liian paljon ihmisiä omaan makuuni.
Toiseksi lapsimessukokemukseksi tämä oli parempi kuin edellinen. Toivon ensi vuoden messukokemuksen olevan vähintäänkin yhtä hyvä, silloin Eliankin on jo sen verran iso poika, että pääsee messuille mukaan. :)
Olitteko te lapsimessuilla? Millainen oli messukokemuksenne?

Seuraa minua
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa
Facebook: Suloisia unelmia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥