torstai 10. toukokuuta 2018

HÄÄT: PALAVERIA, ASKARTELUA JA ALKUMALJOJEN MAISTELUA

Pari viikkoa sitten meillä oli kaason ja morsiusneitojen kanssa hääpalaveri! Oli ihanaa päästä taas näkemään tyttöjä ja viettämään aikaa yhdessä. Häiden suhteen saimme paljon tehtyä ja päätettyä! Availimme kasan pompomeja, jotta niitä ei tarvitse juhlapaikalla lähteä avaamaan. Askartelimme myös pöytänumerot.

Pompomien availun ja pöytänumeroiden askartelun lisäksi suunnittelimme lapsille mieleistä ohjelmaa. Ulkopelit, kuten mölkky ja petankki olisi hyvät! Sisälle leikkinurkkaus, jonne väritys- ja puuhakirjoja, lautapelejä ja palapelejä, leluja sekä erilaisia kirjoja. Meille on tulossa 11 pientä vierasta, joten on tärkeää, että myös he viihtyvät juhlissa! Lapset saavat myös osallistua salatehtäviin ja hääbingoon. Hääbingoa muokataan hieman lapsille sopivaksi esimerkiksi kuvia jutuista, jotka he voivat yrittää löytää hääpaikalta. Myös hoitopiste täytyy vaippaikäisille vieraille tehdä.

Kertasimme hieman hääaamun aikataulua, keksimme drinkeille nimiä ja maistelimme alkumaljoja. Emme halua lähteä sokkona ostamaan alkumaljaa, joten kipaisimme hakemassa Alkosta etukäteen neljää eri kuohuviiniä, joista päätimme sitten parhaan. Maistoimme jokaista ja arvostelimme juomat 1-5. 5 oli paras arvosana.
Tämä kuohuviini voitti maistelun ja valitsimme sen alkumaljaksemme! Maultaan se oli ihanan marjaisa eikä jättänyt pahaa jälkimakua niin kuin jotkut kuohuviinit. Alkoholi ei maistunut juuri ollenkaan. Tämä oli kaikkien suosikki! Sitä ei valitettavasti saanut laivalta, joten ostamme sen Alkosta.

Seuraavan kerran tapaamme tyttöjen kanssa parin viikon päästä. Häätkin lähenevät kovaa vauhtia!

Tänään 44 päivää häihin! Jännitys ja stressi kasvavat!

Seuraa minua:
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa
Facebook: Suloisia unelmia

1 kommentti:

  1. Minun pitäisi askarrella pompomeja tyttären lakkiaisiin, mutta en kuolemaksenikaan muista, että minne laitoin ne silkkipaperit :)
    Ihana suunnittelukokous teillä on ollut.
    Mukavaa äitienpäivä viikonloppua sinulle Jenna <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥