tiistai 3. huhtikuuta 2018

MEIDÄN MAALISKUU

Blogi on ollut nyt reilun kuukauden hiljaisena. Ainoa syy tähän on ollut se, ettei yksinkertaisesti ole ollut aikaa kirjoitella. Tämä totta kai harmittaa minua ja kävimmekin Villen kanssa aiheesta pienen keskustelun. Hän lupasi järjestää minulle sen verran omaa aikaa, että pääsisin kirjoittelemaan ja tekemään sitä mistä todella nautin! Pieni oma hetki päivässä tulee kyllä tarpeeseen.

Mutta mitäs kaikkea maaliskuussa on tapahtunut? :)

- Meillä oli kaks hääpalaveria. Yksi bestmanin kanssa, jossa kävimme hänen tehtäviään läpi. Toinen morsiusneitojen ja kaason kanssa. Heidän kanssaan valitsimme hääboolit, kävimme päivän aikataulua läpi ja suunnittelimme hääleikkejä. 

- Askartelimme morsiusneidon ja kaason kanssa hääjuttuja. Muun muassa availimme pompomeja ja koristelimme pilttipurkkeja. Näihin purkkeihin on tarkoitus laittaa kynttilöitä ja kukkia. 

- Tapasimme hääkakun tekijän. Maistelimme erilaisia kakkutäytteitä, joista valitsimme parhaimmat meidän kakkuumme. Suunnittelimme myös kakun ulkonäön. 

- Postitimme / annoimme hääkutsut vieraille. Muutaman kohdalla odotamme, että kevät menee pidemmälle ja mietimme saavatko he kutsun vai eivät. Ihmissuhteet elävät niin paljon, että näiden ihmisten suhteen emme voi tietää millaiset välit meillä on lähempänä häitä.
- Pidimme palaverin kukkakaupan kanssa. Suunnittelimme juhlien kukat, morsiuskimpun, vieheet, morsiusneitojen ja kaason rannekkeet ja hiuksiini tulevan kukkaseppeleen.  

- Aloimme etsimään morsiusneidoille mekkoja. Toiselle löytyi jo, toisen kanssa vielä työn alla. 

- Koristelin saippuakuplapurkit ja tein hääbingot sekä salatehtävä laput. 

- Suunnittelimme tarkemmin juhlapaikan koristelua ja varmistimme samalla, että varaus on voimassa. 
- Kävimme Elianin kanssa lastenlääkärillä ja 4 kk neuvolassa. Olimme myös kahdesti verikokeissa.

- Elian löysi varpaansa. Sen jälkeen on jalkoja kosketeltu jopa syödessä ja nukkuessa. Sukat lähtee melkein samantien kun ne saa jalkaan.

- Elian oppi kääntymään lattialla selältä mahalleen ja mahalta selälleen. 

- Elianille puhkesi ensimmäinen alahammas. 
- Naistenpäivänä kävimme Villen kanssa Tampereella kahdestaan syömässä. Elian oli sillä välin mummulassa hoidossa. 

- Vietimme pikkuveljeni Lucaksen 11 vuotis syntymäpäiviä. 

- Täytin itse maaliskuun 23. päivä 24 vuotta. Kävimme Villen kanssa hohtokeilaamassa ja shoppailemassa. Muutaman sukulaisen kutsuin kahville ja kakulle. :)

- Lopetimme perhetyön. Meille on muodostunut niin hyvä päivä rytmi ja yöt helpottuneet, joten katsoimme parhaaksemme, ettemme enää tarvitse heitä ja perhetyö oli samaa mieltä kanssamme. 
- Otimme kirpputoripöydän kahdeksi viikoksi ja pääsimme ylimääräisestä tavarasta eroon. Paljon myös jäi myymättä, mutta ajattelimme kokeilla uudelleen syksyllä. :)

- Kävimme kirpputoreilla ja ostimme Elianille kaappiin odottamaan isompia vaatteita. Myös facebook kirpputorit ovat olleet aktiivisesti käytössä. 

- Kävin fysioterapiassa ja sain kehotuksen pyytää lääkäriltä lähetteen taysiin äitiysfysioterapeutille. 

- Aloitin FeelMama valmennuksen. Toivon, että siitä olisi apua raskauskilojen pudotuksessa. 

- Jatkoimme yläkerran remonttia! Hitaastihan se edelleen etenee, kun viikonloppuisin pystyy tekemään. Samalla, kun Ville remontoi minä teen hääjuttuja. :)

Paljon on tapahtunut niin häiden osalta, Elianin kehityksessä kuin meidän arjessakin. 

Mitä teille kuuluu? 

Seuraa minua
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa
Facebook: Suloisia unelmia

2 kommenttia:

  1. Oikein hyvää kuuluu tännekin. Täytin eilen 43 vuotta. Sain ihania lahjoja ja herkkuja. Perhe voi hyvin, tytär on muuttanut omaan kotiin.
    Hienosti teillä poika kehittyy ja snapissa häntä aina ihastelenkin :) Tosi kauniit nuo tuikkukipot!

    VastaaPoista
  2. Niin ihania nuo lasten vaatteet. Hiljaa hyvä tulee, remontissa ja hääjutuissa. Paljon ootte saaneet hääjuttuja tehtyä. Kaksin, mut myös morsiusneitojen ja kaason kanssa. Ihana Elian <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥