maanantai 30. huhtikuuta 2018

ELIANIN KANSSA MEHILÄISESSÄ

Torstaina meillä oli aika Tampereen Mehiläiseen! Kuten tuossa 6 kk neuvola postauksessa mainitsin, Elian ei varaa painoa toiselle jalalle ollenkaan. Totta kai tämä sekä pahentunut oksentelu huolestuttaa. Emme halunneet jäädä odottelemaan aikoja kunnalliselle lastenlääkärille vaan haimme Mehiläisestä lähetteen lastenpolille ja sen myös saimme! Lääkäri oli onneksi kanssamme samaa mieltä, että asia on tutkittava nyt heti ennen kuin Elian kasvaa, ettei siitä tule ongelmia pojalle myöhemmin. 
Oksentelun suhteen kertasimme jo tehdyt tutkimukset, niiden tulokset ja kokeillut lääkkeet. Pojan paino on kuitenkin noussut hyvin, vaikka kuulemma miinuskäyrällä menee. Oksentelu kuitenkin ärsyttää ruokatorvea ja sen myötä voi tulla taas muita oireita, joten se olisi hyvä saada kuriin.  Tämäkin lääkäri oli sitä mieltä, että oksentelu johtuisi refluksista. Täytyisi vain löytää oikea lääke.

Aika lastenpolille pitäisi tulla kotiin kirjeenä. Toivottavasti ajan saisi mahdollisimman pian. :) 

Seuraa minua
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa
Facebook: Suloisia unelmia

4 kommenttia:

 1. Voi harmitus tuota oksentelua...Toivottavasti siihen löytyy pian apua.
  Mukavaa vappua teidän perheelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, vielä ei ole saapunut edes kutsua lastenpolille. Alkaa huolestuttamaan kun poika on alkanut helteiden tultua oksentelemaan kuumuudestakin.

   Poista
 2. Hei! Ammattitaitoinen lasten fysioterapeutti osaa katsoa, onko kropassa jotain jännityksia/pehmeyttä, mikä aiheuttaa toispuoleisuutta (jalkojen varaaminen). Joskus kyse voi olla myös tuntoaistin yliherkkyydestä ym. Toivottavasti refluksi hellittää pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eiköhän siihen syy selviä ja jos ei niin täytyy varata itse aika lasten fysioterapeutille. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥