sunnuntai 11. helmikuuta 2018

LOVE ME DO -MESSUILLA

Viime kuussa järjestettiin Love me do -häämessut Helsingin Kaapelitehtaalla. Mekin kävimme Villen kanssa pyörähtämässä siellä. Mukana oli myös morsiusneitomme Vilma. Isommalla porukalla ollessa kiinnitti huomiota ihan erilaisiin juttuihin, kun viikkoa aikaisemmin Mennään naimisiin messuilla, jossa olimme Villen kanssa kahdestaan. En ollut koskaan aikaisemmin käynyt Kaapelitehtaalla, mutta onneksi sinne oli suhteellisen helppo löytää. Sijainniltaan se oli todella upeassa paikassa. Meren rannalla! Tilat olivat todella isot ja ainakin minusta tuntui siltä, että näytteilleasettajia oli enemmän kuin Mennään naimisiin -messuilla.
Messuilla oli erilaisia kultaseppiä ja tällä kierroksella minäkin päätin kokeilla löytyisikö minun unelma sormuskeni messuilta. Alunperin olin ajatellut, että vihkisormukseeni tulee iso vaaleanpunainen timantti. Yhden kultasepänliikkeen kohdalla mielipiteeni kuitenkin muuttui. Ihastuin täysin erilaiseen sormukseen kuin mitä olin aiemmin ajatellut. Kokeilin sormusta ja se näytti täydelliseltä sormessani. Tiesin heti, että tämän sormuksen haluan vihkisormuksekseni. En vielä paljasta blogissa mistä sormuksesta on kyse. Laitan mieluummin kuvaa, kun sormus on saapunut postissa kotiin. Tämä sormus ei oikein sovi kihlasormukseni kanssa, joten siirrän kihlasormuksen oikean käden nimettömään. :)

Kultaseppien lisäksi messuilla oli paljon hääpukuja, koristeideoita, pitopalveluita ja muita ihania juttuja! Mieleistä hääpukua en messuilta löytänyt, mutta sen sijaan valkoinen sateenvarjo löytyi! Mielestäni vielä suhteellisen edullisesti. Maksoimme siitä vain 20 euroa! Potrettikuvat otetaan ulkona, jossakin kauniissa miljöössä ennen vihkimistä, joten sateen varalta on hyvä olla varautunut. Sateenvarjon lisäksi messuilta tarttui mukaan muutamia ihonhoitotuotteita.
Messuilta löytyi myös paljon koristelu- ja kattausideoita. Esimerkiksi tähän alimman kuvan sydän menuun ihastuin! Aivan ihana idea!!
Paikalla oli myös kukkakauppiaita, joiden kukkia ihastelimme. Emme ole vielä miettineet omien juhliemme kukkia, joten täältä saimme hyviä vinkkejä. Jos meidät vihittäisiin jossain muualla kuin kirkossa, haluaisin meille ehdottomasti tuollaisen kaaren kukkasista! Olenkin täällä maininnut, että meillä on kukkaistyttönä siskoni Mona. Hänen on tarkoitus kävellä edelläni alttarille ja sirotella kirkon käytävälle ruusun terälehtiä.

Messut antoivat paljon ja kotimatkalla kävimme vielä syömässä porukalla. Oli kerrassaan mukava reissu ja päästiin kunnolla häätunnelmaan. :)

Kävittekö te Love Me Do -messuilla? Tai muilla häämessuilla? :) 

Seuraa minua:
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi ♥