perjantai 2. helmikuuta 2018

HÄÄT: SORMUSRASIA JA VIHKISORMUS

Häät lähestyvät hurjaa vauhtia! Enää 141 päivää jäljellä ja stressi sen kun kasvaa! Vuoden vaihteen jälkeen pyörät on laitettu pyörimään ja paljon on saatu aikaan. On varattu hääkakku, sovittu tapaamiset pitopalvelun kanssa, käyty häämessuilla, katseltu mekkoja ja aloitettu hääkutsujen askartelu. Myös mieluisen vihkisormuksen etsiminen on aloitettu. Alkuun olin ihan varma siitä, että haluan sormukseeni vaaleanpunaisen timantin. Mutta mieleistä ei meinannut löytyä. Jossain vaiheessa aloin pohtimaan sormuksen teettämistä. Ainakin saisin ainutlaatuisen sormuksen, jota ei kenelläkään muulla olisi.

Love me do - messuilla pääsin kokeilemaan erilaisia sormuksia ja ihastuin täysin aivan erilaiseen sormukseen kuin olin aikaisemmin ajatellut. Tämä kyseinen sormus ei kuitenkaan sovi yhteen kihlasormukseni kanssa, joten kihla on siirrettävä oikeaan nimettömään. Ehkäpä hankimme 1-vuotis hääpäivänä vihkisormuksen kaveriksi jonkin toisen sormuksen tai sitten pidän vain yhtä sormusta. Aika näyttää. Pääasia on, että mieleinen vihkisormus on löytynyt ja enää pitää odottaa vain sen saapumista kotiin. Sormuksen pidän vielä salaisuutena. Ehkäpä vilautan sitä teille tässä kevään aikana tai sitten vasta häiden jälkeen. ;)
Sormuksen lisäksi olemme pohtineet, missä kuljetamme sormuksen alttarille. Erilaisia vaihtoehtoja on lukuisia. On rasioita ja tyynyjä. Jotkut antavat sormuksen bestmanin huomaan. Koska häissämme on ihana maalaisromanttinen tunnelma, ihastuimme puisiin sormusrasioihin. Ne ovat todella kauniita! Tiesin jo etukäteen millaista rasiaa etsin, ja sopiva löytyikin wishin valikoimasta. Tilasin sen kokeilu mielessä ja yllätyin positiivisesti, kuinka upea se on! Juuri meidän näköisemme ja meidän häihimme sopiva! Sormus näyttää varmasti upealta tuossa rasiassa. Maltan tuskin odottaa, että pääsen sujauttamaan vihkisormuksen rasiaan! <3

Millainen sormusrasia teillä on / oli? Entä sormus?

Seuraa minua
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa
Facebook: Suloisia unelmia

2 kommenttia:

  1. Ei ollut mitään rasia. Minulla on keltakultainen sormus, jossa on iso pyöreä timantti keskellä. Sormus on ostettu Marokosta.

    VastaaPoista
  2. Mulla on kelta- ja valkokulta sormus jossa menee timanttei ympäri sormuksen ja se on ostettu Turkissa koska siellä me mentiikin naimisiin silloin yli vuosi sitten (syyskuussa 2v) 😍

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥