torstai 11. tammikuuta 2018

UUDET LENKKIKENGÄT JA VIHDOINKIN VAUNULENKEILLE

 Jo raskausaikana sain upean tilaisuuden lähteä tekemään yhteistyötä Color4caren kanssa. Kyseessä on hoitoalalla tarvittavia tuotteita ja vaatteita myyvä yritys. Tuotteet sopivat myös muidenkin kuin hoitajien käyttöön. Heidän tuotteensa ovat ihanan pirteitä ja värikkäitä. Yhteistyön myötä sain heiltä testattavaksi tennarit. Olen jo pidemmän aikaa tarvinnut uudet kunnolliset lenkkikengät, sillä aikaisemmat ovat kulahtaneet ja vuosia vanhat.

Sain vapaasti valita heidän valikoimastaan mieleiseni tennarit. Päädyin valitsemaan Hummelin harmaat Aero1 tennarit. Kengät sopivat niin vapaa-ajalle kuin esimerkiksi lenkkipoluillekin tai salille kuin työkengiksikin.
Raskausaikana ehdin muutaman viikon kenkiä testaamaan, kunnes jalkani turposivat niin paljon, ettei kengät mahtuneet enää jalkaani. Kävellessä kengät tuntuivat hyviltä jalassa! Ne eivät hiertäneet tai puristaneet mistään ja tuntuivat tukevilta jalan alla. Kokokin oli juuri oikea. Kun synnytyksestä oli kulunut reilut kolme viikkoa, jalkojeni turvotus oli kadonnut melkein kokonaan ja pääsin kokeilemaan kenkiä uudemman kerran. Silloin ulkona oli vielä lämpö plussan puolella, ja tennareilla uskalsi liikkua. Vaunuillessa ne olivat hyvät jalassa. Minun tarpeisiini sopivat kengät!

Olen tehnyt kevyitä, lyhyitä ja ennen kaikkea varovaisia vaunulenkkejä vauvan kanssa. Pelkään kovasti, että liukastun ja haavaan sattuu tai se pahimmassa tapauksessa repeää. Odotan innolla kevättä ja sitä, että pääsemme Elianin kanssa lenkkeilemään kunnolla. :)

Yhteistyössä Color4care

Seuraa minua
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa
Facebook: Suloisia unelmia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥