sunnuntai 21. tammikuuta 2018

SUUNNITELMIA VUODELLE 2018

Vuosi vaihtui ja on aika luoda katseet tulevaan! Kuten joka vuosi, tänäkin vuonna tein muutamia uuden vuoden lupauksia. Suurin lupaukseni on kuitenkin sanoa juhannuksena tahdon tuolle ihanalle rakastamalleni miehelle. Talvi, kevät ja alku kesä menee häitä suunnitellessa. Suunnitelmat ovat melko hyvällä mallilla, mutta siitä huolimatta tuntuu siltä, että meillä tulee vielä kiire. Tällä hetkellä työnalla on kutsukortit, photo booth ja muita askarreltavia juttuja. :) Myös hääkakun tilaus varmistettiin. 

Häiden lisäksi vapaa-aika menee myös remontin parissa, joka jäi lokakuussa pahasti kesken! Ennen joulua meiltä hajosi lämminvesivaraaja, ja se oli uusittava samantien. Myös eteisen seinät ovat saaneet pojan syntymän jälkeen maalia pintaansa. Yläkerrassa on vielä paljon tekemistä ja seuraava tavoite olisikin saada se valmiiksi ennen kesää. Päästäisiin tätä alakertaakin remontoimaan ja saataisiin vielä ennen ensi joulua kellarikerroksen remontti aloitettua ja sauna käyttökuntoon! :) Onneksi veljeni on lupautunut meille remonttiavuksi, joten eiköhän tässä ala tapahtumaan taas!
Tämän vuoden aikana aion hoitaa myös terveyteni kuntoon. Tämä tarkoittaa muun muassa auki olevaa sektiohaavaa, alaselän ja lantion kipuja, hampaita ja muita vaivoja. Tarkoitus on myös työstää synnytyksen aiheuttamia traumoja ja pelkoja. Kärsivällisyyteni alkaa loppumaan tuon auki olevan haavan kanssa, jonka tilanne ei tunnu etenevän minnekään. Alaselkäni ja lantioni ovat raskauden jäljiltä niin romuna ja ne on saatava kuntoon. Haluan päästä eroon jatkuvasta särkylääkkeiden syömisestä.

Aloitin hampaiden hoidon juuri ennen raskautta, mutta se jouduttiin keskeyttämään. Kärsin järkyttävästä hammaslääkäri pelosta, ja meidän piti kokeilla seuraavalla hammaslääkäri käynnillä jotain uutta rauhoittavaa, sillä aikaisemmat eivät ole toimineet. Valitettavasti lääkäri ei suositellut rauhoittavien syöntiä raskaana ollessa sillä ne vaikuttaisivat myös sikiöön. Hoito oli siis keskeytettävä raskauden ajaksi. Kuitenkin yksi viisaudenhammas oli poistettava kirurgisesti raskauden puolivälin tienoilla. Se tulehtui kaksi kertaa ennen poistoa. Vaikka hammas poistettiin leikkaamalla eikä repimällä, lisäsi se vain hammaslääkäri pelkoani entisestään. Toivon, että saan kerättyä rohkeutta ja varattua ajan ennen kuin hampaat rupeavat vaivaamaan. Onneksi siellä ei paljoa hoidettavaa ole. Kolme pientä reikää jäi paikkaamatta ja kolme viisaudenhammasta poistamatta. Toivottavasti raskausaika ei tehnyt enempää tuhoa.

Toivon myös, että ehdimme vuoden aikana tekemään pari pientä matkaa perheen kesken. Etenkin lappiin olisi ihana päästä! :)

Millaisia suunnitelmia teillä on tälle vuodelle?

Seuraa minua
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa
Facebook: Suloisia unelmia

2 kommenttia:

  1. Ja Jyväskyläänkin olisi mukava jos tulisitte porukalla. <3
    Toiveesi ja suunitelmasi kuulostavat realistisilta arkielämää helpottavilta asioilta. Tsemppiä! <3

    VastaaPoista
  2. Tarkoitus olisi päästä syksyllä Turkkiin, jotta anoppi ja muutamat ystävät näkisi pojan livenä myös��

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥