keskiviikko 3. tammikuuta 2018

RISTIÄISET

Joulukuun 10. Päivänä vietimme poikamme ristiäisiä. Kastetilaisuus pidettiin kirkossa. Pappina toimi tuttu pappi, joka oli myös rippikoulupappinani aikoinaan. Kahvitilaisuuden olisin halunnut järjestää kotona, mutta eihän tänne remontin keskelle olisi voinut juhlia järjestää. Onneksi saimme seurakuntasalin käyttöömme! Villen äiti leipoi suurimman osan tarjottavista muun muassa kakut, muffinssit ja pullia. Vain voileipäkakut tulivat pitopalvelusta ja keksit ja suklaakonvehdit ostimme itse kaupasta. Koristeet ostimme jo hyvissä ajoin kahvipöytään ja ristiäisviikolla kävimme kukkakaupasta tilaamassa siihen kauniin kukkakimpun sinisillä kukilla.
Ristiäiset sujuivat oikein mukavasti ja melkein kaikki kutsutut vieraat pääsivät paikalle. Yksi kummi ei päässyt, mutta onneksi se ei kummiutta estä. Vauva oli hereillä, mutta tyytyväisenä, koko virallisen osuuden ajan. Muutaman kerran hän jutteli vähän kovempaa, jolloin pappi höpisi hänelle mukavia asioita takaisin. Taisi kummisedän sylissä olla hyvä. :) Minun teki sen sijaan vähän kipeää seistä 20 minuuttia paikoillani. Sektiohaavaa särki kovasti ja loppua kohden alkoi jo tärisyttämään ja pyörryttämään.

Kahvitilaisuuden ajan vauva nukkui tyytyväisenä, vaikka kiersikin sylistä syliin. Kahvituksen jälkeen otimme valokuvia vauvasta kummien ja muiden tärkeiden ihmisten kanssa. Juhlien loppu puolella avasin ristiäislahjoja, jotta vieraat pääsivät näkemään, mitä kaikkea meidän pieni oli saanut. Lahjaksi tuli muun muassa vauvakirja, säästöpossu, valokuva-albumeja, valokuvakehyksiä, kastesormus, vaatetta, vaippakakku ja muuta ihanaa!
Meidän pieni poikamme sai nimekseen

Elian Aatos Oliver

Seuraa minua
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa
Facebook: Suloisia unelmia

4 kommenttia:

 1. Kaunis nimi ja niin suloinen hän! :)

  VastaaPoista
 2. <3 Oli mukava tilaisuus, kiitos! Elianille pusuja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kun pääsit tulemaan ja suostuit tuon meidän pienen murun kummiksi <3 Pusut toimitettu Elianille <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥