keskiviikko 17. tammikuuta 2018

MEIDÄN KIHLAKUVAT JA HÄIDEN VALOKUVAAJA

Keväällä etsimme häihimme valokuvaajaa yhdestä Facebook ryhmästä. Toivoimme, että sama valokuvaaja ottaisi meistä myös kihlakuvia myöhemmin kesällä. Lisäksi toivoimme 12 tunnin dokumentaarista hääkuvausta ja budjettinamme oli noin 1000 euroa. Potretit ottaisimme ennen vihkimistä jossakin kauniissa miljöössä.

Saimme todella paljon yhteydenottoja ja heistä valitsimme viisi lupaavinta, joilta pyysimme tarjousta. Kolmelta saimme tarjoukset ja kaksi heistä oli ehtinyt jo ottamaan tilauksen hääpäivällemme. Hääkuvaajan valitsimme sen perusteella kenen kuvaustapa miellytti eniten. Valintaan vaikutti myös kuvien määrä.

Valintamme osui Risto Peltolaan. Hänen upeita kuviaan pääsette katsomaan TÄÄLTÄ!

Elokuun puolessa välissä meistä tosiaan otettiin kihlakuvia. Itse olin aluksi todella jännittynyt, sillä emme ole olleet koskaan aikaisemmin yhdessä kuvattavana. Risto sai meidät kuitenkin todella hyvin rentoutumaan. Hän oli todella puhelias, hauska ja mukava henkilö. Kuvistakin tuli todella upeita! Odotan innolla hääkuvia, niistä tulee varmasti vielä upeampia. :)


Onko teillä ollut tapana ottaa kihlakuvia? :) 

Seuraa minua
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa

1 kommentti:

  1. Me ei kyllä otatettu kihlakuvia, napattiin kuva vain mun sormuksesta :), oli niin kiire kihlautua ilmeisesti. Kyllä ammattilainen osaa, aivan upeat kuvat teillä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥