sunnuntai 7. tammikuuta 2018

JOULU 2017

Tällä kertaa joululla oli aivan uudenlainen merkitys! Vaikka Elian on todella pieni eikä ymmärrä joulusta vielä mitään, oli tämä silti aiempiin jouluihin verrattuna täysin erilainen. Minulle oli tärkeää tehdä pienen ensimmäisestä joulusta unohtumaton. Valitettavasti emme päässeet tätä joulua vielä viettämään perheenä. Minä vietin sen Elianin kanssa äitini luona ja Ville oli omilla vanhemmillaan. Onneksi sovimme, että ensi joulun vietämme yhdessä omassa kodissamme. Remonttikin on varmasti silloin jo hyvällä mallilla. :)
Joulussa parasta on jouluaterian syönti perheen kanssa. Tällä kertaa pöydästä kuitenkin puuttui yksi veljeni. Hän oli kuskina joulupukille. Ruokana oli perus jouluruokaa eli kinkkua, laatikoita, joista oma lempparini on ehdottomasti porkkanalaatikko, rosollia, salaatteja, perunaa ja jauhelihakastiketta. Elianhan päätti vedellä unia koko jouluaaton. Kahdeksan ja puoli tuntia unta putkeen ensimmäisen kerran! Siinä meni ohi niin ruokailu kuin joulupukin vierailukin.

Joulupukki vieraili luonamme alkuillasta. Harmi, että vierailu kesti vain viitisen minuuttia. Muuten hänellä oli hauskat jutut! Eliankin sai jo muutaman paketin, joista paljastui muun muassa soiva nalle, pörröhaalari, helistinsukat ja soittorasia karuselli. Minä puolestani sain äidiltäni joululahjaksi suklaata ja lahjakortin New Yorkerille. Päätin jo raskausaikana, että uusin vaatekaappini sisällön, joten tällä lahjalla pääsen hyvin alkuun. :)
Ilta menikin sitten Monan ja Lucaksen leluja ihastellessa ja jouluisia elokuvia katsellessa. Myöhemmin illalla Ville tuli hakemaan meitä kotiin ja toi tullessaan lahjoja perheeltään. Kotona kuusen alla odotti myös monta meidän hankkimaamme lahjaa toisillemme sekä Elianille. Päätimme osan lahjoista jättää odottamaan joulupäivää ja avata ne silloin. :)

Joulupäivänä vierailimme isoäidilläni ja isälläni Valkeakoskella. Siellä tapasimme myös muita sukulaisiani pitkästä aikaa. Jälleen kerran pieni poika päätti nukkua koko vierailun ajan. Illalla veimme hänet yökylään minun äidilleni ja saimme viettää Villen kanssa aikaa kahdestaan. Kävimme viemässä haudoille kynttilöitä ja katselimme elokuvia myöhään yöhön. Tapaninpäivänä nukuimme pitkään ennen kuin äitini toi Elianin kotiin!

Millainen joulu teillä oli? 

Seuraa minua
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa
Facebook: Suloisia unelmia

2 kommenttia:

  1. Miksi annoitte noin pienen yöksi pois?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olemme sopineet Villen kanssa, että kerran kuukaudessa panostamme parisuhteeseemme ja vietämme hetken ihan kahdestaan. Tämä kyllä tekee hyvää ja uskon, että vauvakin voi hyvin kun me saamme yhden yön nukuttua kunnolla ja voimme hyvin. Joulupäivänä tuo tuli kyllä tarpeeseen, sillä haava tulehtui ennen joulua ja vielä jouluna tulehdusarvot olivat yli sata. Ville sai paljon hoitaa Eliania täysin yksin heikon vointini takia.

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥