tiistai 22. elokuuta 2017

HÄÄT: MISSÄ JA MILLOIN MEIDÄT VIHITÄÄN?

Päivämäärä oli ensimmäinen konkreettinen asia, joka häiden suhteen päätettiin. Halusimme ehdottomasti kesähäät ja päivän olisi oltava erityinen. Tästä lähtikin sitten ajatus juhannushäistä. Nykyään niin harvat juhlivat häitään juhannuksena, koska halutaan itse mennä festareille ja mökeille ja samalla antaa myös sukulaisille ja ystäville mahdollisuus samaan. Itse olen kuitenkin sitä mieltä, että juhannusta voi juhlia joka vuosi, mutta kuinka usein tulee mahdollisuus päästä juhannushäihin? Mikä olisikaan sen romanttisempaa!
Seuraava kysymys oli, että vihitäänkö meidät kirkossa vai maistraatissa. Olimme molemmat sitä mieltä, että kirkkohäät ovat paljon juhlallisemmat ja kauniimmat, joten vihkiminen tapahtuu kirkossa. Minulle on myös erittäin tärkeää saada avioliitollemme Jumalan siunaus. Kirkko ja uskonto ylipäänsä ovat todella tärkeitä asioita elämässäni, joten tuntuu luonnolliselta vannoa valat Jumalan kasvojen edessä.

Kirkon valinta olikin sitten vaikeampi asia. Alkuun varasimme Urjalan kirkon, sillä se sijaitsee suurinpiirtein puolessa välissä molempien perheitä. Urjalan kirkko on myös todella upea sekä ulkoa että sisältä! Kuitenkin raskauden ja yhteenmuuton myötä halusin vaihtaa kirkkoa. Tuntui ajatuksena hassulta mennä jollakin toisella paikkakunnalla naimisiin. Yhtenä toiveena olisi myös, että meidät vihkisi sama pappi, joka kastaa vauvamme. Tästä ei voi kuitenkaan täysin varma olla, sillä pappien työajat selviävät vasta ensi keväänä. Päädyimme kuitenkin varaamaan Akaan kirkon vihkitilaisuuteen. Myös haluamamme ajankohta oli vapaana, koska ensi vuoden juhannukselle ei ollut vielä yhtään varausta.

Joten meidät vihitään 23.6.2018 klo 14.00 Akaan kirkossa! :)

Millä perusteella te valitsitte vihkikirkkonne? :)

Seuraa minua
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa

17 kommenttia:

 1. Me mentiin naimisiin maistraatissa, koska eri uskonnot silloin. Juhlapaikaksi valikoitui kaikista rakkain paikka, minun lapsuuteni koti. Juhlissa oli n.45 henkilöä ja oli kyllä ihanat. Jatkoille lähdettiin Fennia yökerhoon. Onnea hääpäivän ja hääkirkon valinnasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maistraatti on varmasti yhtä hyvä ratkaisu. :) Aivan ihana tuo teidän juhlapaikka, lapsuudenkoti tuo varmasti niin paljon tunnelmaa. <3 Kiitos paljon. :)

   Poista
 2. Me ollaan menossa naimisiin 2020 meidän vuosipäivänä kun tulee 9v yhdessä oloa täyteen. Vielä ei tosin olla ihan varmoja mennäänkö kirkossa vai maistraatissa naimisiin kun kumpikaan ei halua mitään isoja häitä vaan sellaiset intiimit lähisuvun kesken. Kirkko kuitenkin tulee olemaan samalla paikkakunnalla, missä asutaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että olette menossa naimisiin juurikin vuosipäivänänne. Todella hienoa ajatus! :) Intiimit häät ovat varmasti ihana vaihtoehto.

   Poista
 3. Miksi, oi MIKSI joka ikisessä kuvassa ja videossakin sinun täytyy esittää rintavakosi?? Rehellisesti, tuot todella epäkypsän ja hutsahtavan kuvan itsestäsi... Selailepa nimittäin itse omia kuviasi ja laske, kuinka monessa rintasi EIVÄT näy edes sen vaon puolesta. :( nätti tyttö olet, siksi en ymmärrä miksi tuollaisia kuvia jakelet kun ymmärtääkseni blogisi tarkoitus ja sanoma on lapsettomuuteen ja äitiyteen liittyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se mitä puen päälleni ei kerro kypsyydestäni mitään. Eilisissäkin snäpeissä esiintynyt paita on äitiyspaita. Itseäni asia ei häiritse mitenkään, mutta sitä ihmettelen että miten sinä saat asiat koskemaan rintojani jos en edes mainitse niistä sanallakaan missään mitään? Tosiaanko asiat liittyvät rintoihin, jos kerron päivästäni? Blogini tarkoitus on kertoa elämästäni ja lapsettomuus ja äitiys ovat yksi osa sitä. Äitiys ei tarkoita minulle sitä, että pukeutuisin säkkiin. Aion jatkossakin pukea ne vaatteet päälleni joista itse pidän. Jokainen pukeutukoot miten haluaa, ei kenelläkään ole oikeutta arvostella toista pukeutumisen perusteella.

   Poista
  2. Täytyy myöntää että olen kiinnittänyt samaan asiaan huomiota. Fiilis kuvista on teinihoro vaikka kumpaakaan et ole 😂😂

   Poista
  3. Eiköhän meistä jokainen saa pukeutua juuri niinkuin haluaa. :)

   Poista
 4. Mä aloin vasta hiljalleen seuraamaan sun blogias. Ensinnäkin onnittelut tulevasta pienestä ihmeestä!
  Sun blogia on kiva lukea. Mutta mua alko mietityttämään, et miten teillä riittää rahaa tähän kaikkeen. Uusi koti ja remontti, vauvan tulo ja häät suunnitteilla. :O
  Ville ilmeisesti käy hyvä palkkaisessa työssä? :)

  Kaikkea hyvää ja onnea loppuraskauteen, mä jään tähän haaveilemaan omasta pienestä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tervetuloa seuraamaan :) Ville käy kyllä töissä. Mutta raha asioista en aio kirjoitella bloginpuolella :)

   Poista
 5. Ootko aina tietonen missä Ville liikkuu.. tuntuu viihtyvän paljon muualla....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ville on paljon poissa kotoa, koska hän käy töissä. Kyllä tiedän missä mieheni liikkuu. Mutta jos sinä tiedät paremmin niin kerro toki :)

   Poista
  2. No eikai sillä oo väliä, töissähän jokasen meistä kuuluu käydä :)

   Poista
  3. Kyllä ja totta kai pitkät työmatkat vaikuttavat paljon asiaan.

   Poista
  4. Kyllä, aivan kuten sinäkin Jenna olet käynyt.. ;)

   Poista
  5. Kyllä olen elämäni aikana tehnyt töitä siinä missä muutkin. :)

   Poista
  6. Ootko sä muka ollu jossain vaiheessa töissä :D ja kyllä minunkin mieheni tietenkin käy töissä, tuntuu vaan että sun mies viihtyy turhankin hyvin näissä "hommissa" :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥