tiistai 27. kesäkuuta 2017

NELJÄS ULTRA

Raskausviikolla 11+4 kävimme ultrassa Tampereen Terveystalolla. Jännitin todella paljon, mutta onneksi vastassa oli mukava kätilö ja hän sai oloni rentoutuneeksi. Ultra jouduttiin tekemään alakautta, sillä vatsan päältä ei ollut vielä riittävän hyvä näkyvyys kaikkien mittojen saamiseksi. Koko ultran ajan vain tuijottelin ruutua ja tunsin oloni samaan aikaan onnelliseksi ja epäuskoiseksi. Kohdussani kasvaa oikeasti pieni vauva! Hän heilutteli käsiään, suoristeli jalkojaan ja piti kunnon jumppatuokiota. Ultralla yritettiin saada vauvan kasvoista parempaa kuvaa, mutta joka kerta hän veti kätensä kasvojensa eteen. Ilmeisesti haluaa pitää kasvonsa salaisuutena ainakin toistaiseksi.

Kaikki näytti juuri siltä miltä pitikin viikkoihin nähden. Aivot olivat lähteneet kehittymään oikealla tavalla. Selkäranka näytti hyvältä, sisäelimet olivat löytäneet oikeille paikoilleen ja vauvan sydän sykki vahvasti. Kaikki näytti hyvältä! Moneen kertaan ultran aikana kätilö kysyi, että saako hän mitata niskaturvotuksen. Viimeisellä kerralla suostuin ja hän sai lukemaksi 0,55. Turvotus oli siis melko olematon ja normaali. Syytä huoleen ei ollut.

Ennen lähtöäni sain kaksi kuvaa mukaani ja ajan rakenneultraan. Rakenneultra on 6.7. ja silloin on raskausviikko 21+5. Laskettua aikaa ei tarvinnut lähteä siirtämään sillä vauva oli juuri sen kokoinen kuin pitikin. <3


Tällä hetkellä olen raskausviikolla 20+3.

Seuraa minua
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥