keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

LOMALLA: TOINEN PÄIVÄ

Kuopiosta matka jatkui heti seuraavana aamuna Kajaanin ja Kuusamon kautta Ranualle. Matkalla pysähdyimme kauniille paikalle Hyrynsalmelle. Nautimme eväitä ja ihailimme kaunista järvimaisemaa. Vaikka aurinko ei paistanutkaan ja vettä tuli taivaalta, luonto ja järvi näyttivät todella kauniilta. Olisin voinut viettää paikalla pidemmänkin hetken, mutta illaksi oli ehdittävä Ranualle. 
Kuusamossa kävimme syömässä ja jatkoimme matkaa kohti Ranuaa. Kiertelimme pienempiä teitä ja ihailimme lapin maisemia. Kuusamon jälkeen näimme myös matkan ensimmäiset porot. 
Olimme varanneet etukäteen Ranuanjärven leirintäalueelta neljän hengen mökin pienellä keittiöllä. Mökki oli todella viihtyisä, ainoasta ikkunasta näkymä oli järvelle ja meillä oli parivuode. Aurinko paistoi ja lämpöä riitti, sillä ulkona tarkeni mekolla. Leirintäalueen vessat ja suihkut olivat koko matkan toiseksi mukavimmat! Oli ihanaa päästä pitkän matkan jälkeen suihkuun ja sen jälkeen heittää jalat kohti kattoa. Autossa istuminen sai jalkani turpoamaan niin, että loppu matkasta jalkaani mahtuivat tasan yhdet kengät. 
Makoilimme ja katselimme Orange is the new blackin uusinta tuotantokautta, joka muuten loppui todella inhottavaan kohtaan! Saakohan taas vuoden odotella seuraavaa kautta? Seuraavana päivänä olimme menossa Ranuan eläinpuistoon kierrokselle. Halusimme kovasti nähdä pienen jääkarhun pennun. <3

Tykkäättekö te käydä eläinpuistoissa? :) 

Seuraa minua
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa
Facebook: Suloisia unelmia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥