tiistai 27. kesäkuuta 2017

LOMALLA: ENSIMMÄINEN PÄIVÄ

Ville piti pari viikkoa sitten viikon lomaa, joten päätimme lähteä kiertämään Suomea. Sunnuntai aamuna suuntasimme ensin Tampereen Koskiklinikalle ylimääräiseen ultraan tarkistamaan, että vauva on kunnossa. Hyvien uutisten myötä oli mukava aloittaa reissu. Suuntasimme Jämsän ja Jyväskylän kautta Kuopioon. Tarkoituksenamme oli viettää ensimmäinen yö Kuopion Rauhalahden leirintäalueella. Yövyimme neljän hengen leirintämökissä. Positiivisenä yllätyksenä tuli, että mökissä oli kaksi levitettävää vuode sohvaa. Olin odottanut, että nukumme kerrossängyissä erikseen, mutta pääsinkin kömpimään rakkaani kainalon. 
Ennen iltatoimia kävimme Kuopion keskustassa kaupoilla ja ostimme grillaustarvikkeita. Aurinko paistoi ja oli mitä paras sää sytyttää kotaan tuli ja grillata iltapalaksi makkaraa. Leirintäalue oli muutenkin todella viihtyisän oloinen. Vessat olivat siistit, ranta näytti siistiltä ja viihtyisältä, lapsille oli leikkipuistoja ja oli siellä muutama pelaamassa lentopalloakin. :) 

Teki hyvää päästä kahdestaan reissuun ja ottaa etäisyyttä kotona odottaviin asioihin. Tänä kesänä on kuitenkin viimeinen mahdollisuus tehdä kaikkea kahdestaan. Ensi kesänä olemme jo perhe. <3

Oletteko te jo ehtineet lomailemaan vai onko lomat vielä edessä? :)

Seuraa minua
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa
Facebook: Suloisia unelmia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥