tiistai 4. huhtikuuta 2017

RASKAANA

Kiitos onnitteluista! <3 Toivotaan, että kaikki menee hyvin loppuun asti. 

Positiivisen testin tein jo 4.3. eli kuukausi sitten. Alkuun pelkäsin keskenmenoa niin paljon, etten uskaltanut tulla kirjoittelemaan mitään ja toisaalta halusin kertoa ensin uutiset meidän vanhemmille. Olen ollut niin väsynytkin, ettei tietokoneella istuminen ole kauheasti houkuttanut. Kaikki se vähäinen energia on mennyt muihin asioihin. Välillä on vain pakko joustaa jostain, että saa levättyä ja jaksaa taas paremmin! :) Eiköhän tämä tästä kun väsymys helpottaa.

En osannut edes toivoa testin olevan positiivinen, niin varma olin siitä, ettei tärppiä ole käynyt. Edellisenä iltana venytellessäni alavatsa tuntui jotenkin kireältä, ajattelin sen olevan ohimenevä lihaskramppi. Seuraavana aamuna sama toistui ja päätin kokeilla onneani. Tein testin ja heti siihen ilmestyi kaksi ihan selvää viivaa! Hymyilin, itkin, nauroin ja tärisin. Oliko tämä totta?! Raskaana? Minä? Lähetin testistä kuvan ystävilleni ja kysyin näkivätkö hekin saman. Vastauksena tuli onnitteluja. Kyllä testi oli positiivinen! Näytin sen Villellekin ja hän vaikutti tyytyväiseltä. Meille tulisi vauva, jos kaikki menisi hyvin. Tärisin koko loppu päivän ja illalla oli pakko tehdä varmistustesti, etten vain ollut nähnyt unta. Kaikki tuntui vain hyvältä unelta. Onneksi se kuitenkin on totta. <3
Viikon sisään tein yli kymmenen raskaustestiä! En meinannut millään uskoa, että testissä oli tosiaan kaksi viivaa! Digitaalinen testikin näytti "Raskaana 2-3". Viidentenä päivänä plussasta kävin verikokeessa tarkistuttamassa asian. Tulokset tulivat jo samana iltana. Hcg-arvo oli 241!! Verikokeen jälkeen päätin lopettaa testailut. Minun oli pakko sisäistää asia. Sallin kuitenkin itselleni yhden testin, jonka tein viikon päästä verikokeesta. Halusin nähdä digitaalisessa testissä sen "Raskaana 3+", joka sitten ilmestyikin testiin. :) 
Kun testejä katsoo, pakko se on uskoa. Ehkä meistä vihdoinkin tulee perhe ja saamme sen pienen nyytin syliin. <3 Laskettu aika kuukautisista laskettuna on 11.11.2017. Tällä hetkellä eletään raskausviikolla 8 + 3. Aika on mennyt hurjaa vauhtia ja vielä pitäisi muutama viikko jännittää mihin tämä menee. Tänne toin asian esille, jotta voitte seurata meidän matkaamme alusta alkaen. On myös ihanaa kirjoittaa ajatuksia ja tunteita ylös. :)

Nyt vain rukoillaan, että kaikki menee hyvin.

Seuraa minua:
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa
Facebook: Suloisia unelmia

11 kommenttia:

 1. Kävitkö jo ultrassa sykkeen varmistamassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme käyneet ultrassa ja sykekin löytyi. <3

   Poista
 2. Onnea! <3 Täällä pidetään peukkuja pystyssä! :)
  www.sinaoletaurinko.fi

  VastaaPoista
 3. Tää on kyllä ehdottomasti vuoden paras uutinen! ❤ silloin kun mä synnyin, mun laskettu oli 11.11, mutta mä synnyin 12.11 😂 nyt kaikki peukut, varpaat ja tasdut pystyyn, että kaikki menee hyvin! Mä ainakin uskon niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kieltämättä tämä on meille vuoden paras uutinen. Vielä saa muutaman viikon jännittää ennen kuin kriittisimmät viikot ovat ohitse. Toivottavasti kaikki menee hyvin. <3

   Poista
 4. Onnea! ❤ Ihanaa kun välillä saa lukea iloisiakin asioita..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥