tiistai 11. huhtikuuta 2017

ENSIMMÄINEN ULTRA

Positiivisen testin tehtyäni olen koittanut nauttia täysillä jokaisesta hetkestä. Jokainen uusi raskauteen viittaava oire on tuonut asian todellisemmaksi, kuitenkin pelko keskenmenosta pyörii mielessä. Pelolle on välillä ollut aihettakin, sillä noin viikko positiivisesta raskaustestistä, huomasin vuotavani pientä vaaleanpunaista vuotoa. Minkäänlaisia kipuja ei ollut ja eikä vuotoa tullut siteeseen asti. Soittelin kuitenkin parin päivän jälkeen neuvolaan, kun vuoto ei loppunut. Kerroin vuodosta ja aikaisemmista keskenmenoista. Neuvolasta kerrottiin alkuraskauden vuotojen olevan normaaleja ja toisaalta, jos raskaus olisi menossa kesken he eivät voisi tehdä mitään estääkseen sitä. Tilannetta käskettiin seuraamaan ja soittamaan uudelleen, jos vuotoa tulee enemmän. Kun vuotoa oli kestänyt viisi päivää, päätimme varata ajan mehiläiseen alkuraskauden ultraan. Itse olin huolestunut raskauden sijainnista. Päälimmäisenä mielessä oli pelko kohdunulkoisesta raskaudesta. 
 
Aika saatiin onneksi jo samalle viikolle. Ultraan mennessä jännitti varmaan enemmän kuin koskaan ennen sitä. Jännitys oli kuitenkin turhaa. Vuodolle ei löytynyt syytä, ja kaikki oli kunnossa. Raskaus sijaitsi kohdussa, mutta ultrassa näkyi vain ruskuaispussi. Lääkärin mukaan vaikutti lupaavalta, että sinne pienikin ilmestyisi parin viikon sisään. Olin huojentunut raskauden sijainnista, mutta taustalle jäi pelko tuulimunasta. Ultran jälkeisenä päivänä vuotokin loppui.
Ultrassa kävimme rv 5+6. 

Seuraa minua: 
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa
Facebook: Suloisia unelmia

9 kommenttia:

 1. Joko sä oot käyny uudestaan ultrassa vai odotatko sinne ensimmäiseen kunnalliseen asti? Musta olis kiva lukea minkälaisia oireita sulla on ollut, kun itse koitan tulla täältä kovaa vauhtia perästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudessa ultrassa on käyty jo kaksikin kertaa. :) Kiitos postauspyynnöstä, voisin kirjoitella alkuraskauden oireista oman postauksen. :)

   Poista
 2. Miks muute kävit Salossa ultrassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vietin tuolloin aikaa Villen luona, ja oli helpompi mennä Saloon kuin Tampereelle. :)

   Poista
 3. Jännittävää! ❤ mä uskon, että kaikki menee hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Täällä olisi ensimmäinen ultra varattu 2.5, jännää! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥