torstai 16. helmikuuta 2017

PÄIVÄ KANSSANI: KESKIVIIKKO


Klo 7.10 Villen herätyskello soi ja hän herättelee minutkin. Hän nousee ylös ja alkaa valmistautumaan töihin lähtöön. 

Klo 7.30 Ville lähtee töihin ja minä jään sänkyyn makaamaan. Halailen hetken Fiaa pahimpaan ikävääni ja selaan sen jälkeen hetken pinterestiä ja facebookkia. 

Klo 8.31 Syön aamupalan ja katson pari jaksoa Gossip girliä.

Klo 9.46 Pesen hampaat, puen ja laitan hiukset kiinni. Lähden Fian kanssa lenkille. 
Klo 10.25 Hoidan muutamia tärkeitä asioita.

Klo 13.00 Asioiden hoitamisessa meni kauemmin kuin oletin, mutta nyt avaan tietokoneen ja päätän aloittaa uuden postauksen kirjoituksen.

Klo 15.45 Olo alkaa olemaan melko heikko. Mittaan kuumemittarilla lämmön. 37.8 astetta. Kuume nousee. Menen lepäämään hetkeksi ja toivon, kuumeen laskevan. Nukahdan hetkeksi.

 Klo 17.47 Herään päiväunilta. Olo on edelleen yhtä kamala. Selaan hetken pinterestiä ja snapchattiä. Odotan Monan tuloa. Hän tulee luokseni ensi yöksi, ja vien hänet aamulla eskariin.

Klo 19.15 Mona tulee luokseni. Vaihdamme äitini kanssa kuulumisia ja hän lähtee kotiin. Hän on menossa aamulla aikaisin töihin. Pelaamme erän Kimbleä.
Klo 20.20 Mona pelaa ipadilla ja minä kirjoittelen blogiin uutta postausta.

Klo 21.30 Käytämme Fian ulkona, jonka jälkeen Mona syö iltapalan ja pesee hampaat.

Klo 22.00 Luemme iltasadun ja Mona nukahtaa. Jään makoilemaan hetkeksi hänen viereensä.

Klo 22.45 Soittelemme Villen kanssa ja juttelemme päivän tapahtumista.

Klo 00.00 Avaan tietokoneen ja päätän kirjoitella blogiin. Selaan samalla pinterestiä ja laitan Gossip girlin pyörimään taustalle. Seuraan sitä sivusilmällä.
Klo 1.00 Syön pienen iltapalan ja jatkan aikaisempia puuhiani. Mittaan kuumeen. 38.0... Ei taida hirveästi uni maistua tänä yönä. Olen joskus tainnut täälläkin mainita, että ainoat kerrat. kun en pysty nukkumaan on kipeenä. Jostain syystä kaikki mahdolliset kivut vievät aina unet.

Klo 2.30 Käytän Fian ulkona ja suuntaan hampaiden pesun kautta sänkyyn. Laitan herätyksen seitsemäksi.

Klo 3.30 Katson kelloa. En vieläkään saa unta. Pää täynnä räkää ja pyörin ympäriinsä. Mona nukkuu sikeästi vieressä.  Toivon vain, että saisin unta pian.

Keskiviikon tapahtumat ovat parin viikon takaa. Usein keskiviikot menevät samalla tavalla, että iltaisin vietän aikaa Monan kanssa ja hän jää luokseni yöksi. Pakailun ja muuton takia, en ole ehtinyt kirjoittamaan teille kuulumisia.

Seuraa minua:
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa

3 kommenttia:

 1. Siis koirasi ei pääse pihalle ja pissalle 10.25-21.30 !? Sä et oo tosissasi, että koiraparka kärvistelee 10tuntia pissaamatta ! Mietippä vähäsen miltä itsestäsi tuntuisi jos et pääsisi 10tuntiin vessaan. Lisäksi pisti silmään, että sä otat kipeänä siskosi hoitoon? Kipeänä levätään ja on ikävää jos tartuttaa lapselle jonkun taudin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni koira joutuu olemaan 10 tuntia käymättä pissalla, esimerkiksi työpäivien ajan. Fia käy päivässä kolme kertaa ulkona, kuten huomaat. Meillä fia osaa kyllä ilmoittaa jos ulos haluaa. Turhaan olet huolissasi, fia on iloinen, terve, hyvinvoiva ja onnellinen koira :)

   Totta kai autan siskon hoidolla jos sitä tarvitaan. Olin sitten kipeä tai en. Eiköhän ne lapset ne taudit saa koulustakin.

   Poista
 2. Mutta Jennahan ei käynyt itse pissalla koko päivänä niin miten se kestää?! Huoh, mua itkettää nää oman elämänsä surkeutta tänne purkavat tapaukset, voi luooooja. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥