maanantai 30. tammikuuta 2017

VUONNA 2017 AION..

... Opiskella ahkerasti. Kun sairausloma loppuu on aika panostaa taas opintoihin täysillä. Viimeiset kurssit täytyy suorittaa ja syksyn kirjoituksiin osallistua. :)

... Valokuvata enemmän. Viime vuonna opin käyttämään kameraani ja ottamaan suhteellisen hyviäkin kuvia. Tänä vuonna haluan kehittyä tässä harrastuksessa.

... Nauttia liikunnasta ja kokeilla uusia lajeja. Nautin eniten monipuolisesta liikunnasta. Minua ei kiinnosta kuukausi tolkulla harrastaa samaa lajia, joten mieluummin kokeilen monia uusia. Tällä hetkellä eniten kiinnostaisi luistelu ja uinti.

... Jakaa kodin Villen kanssa. Olemme suunnitelleet muuttavamme saman katon alle tämän vuoden aikana. En malta odottaa, että saan joka aamu herätä rakastamani miehen vierestä. <3

... Opetella nauttimaan ruoasta uudelleen. Haluan parantua, saada terveen suhteen ruokaan ja oppia jopa nauttimaan ruoasta! :)

... Sisustaa kotia. Haluan yhteisen kotimme olevan juuri täydellinen, meidän näköinen ja ennen kaikkea kotoisa. <3

... Opetella nukkumaan kunnolla. Minulla ei oikeastaan ole minkäänlaista unirytmiä vaan nukun silloin, kun nukuttaa. Haluaisin saada kunnollisen unirytmin, herätä aikaisin aamulla ja nauttia aamun varhaimmista tunneista. Olisi myös ihanaa pystyä nukkumaan koko yö heräämättä.
... Panostaa enemmän blogiin. Minulla on niin paljon uusia ideoita, etten malta odottaa niiden toteutusta. Tuntuu, että olen löytänyt ihan uudenlaisen inspiraation tämän blogin suhteen! :)

.. Uusia koko vaatekaappini sisällön. Haluan vaatteiden olevan sellaisia, joissa oikeasti tunnen itseni kauniiksi.

... Karsia elämästäni kaikki negatiiviset asiat pois. Haluan ympäröidä itsen vain positiivisilla asioilla ja ihmissuhteilla.

... Tutustua uusiin ihmisiin. Minulla on todella vähän kavereita. Vain muutama hyvä ystävä. Haluaisin kovasti tutustua uusiin ihmisiin ja saada uusia ystäviä.

... Viettää aikaa vanhojen ystävien kanssa. <3 Uusien ystävien lisäksi haluan parantaa välejäni vanhoihin ystäviin ja viettää heidän kanssaan enemmän aikaa. Ystävyys on kallisarvoinen asia ja sitä kannattaa vaalia. <3

... Tehdä jotain uutta hiuksille. Olen viimeksi käynyt kampaajalla pari vuotta sitten. Tähän asti olen aina kotosalla leikannut latvoista huonoja pois ja värjännyt. Päätinkin, että tänä vuonna aion mennä kampaajalle ja tehdä näille hiuksilleni jotain uutta! Kaipaan vaihtelua. :)

... Tehdä muutaman extempore reissun. Reissaaminen on mukavaa ja niistä jää parhaat muistot! :)
... Lukea enemmän kirjoja. Tykkää lukea, mutta jostain syystä aikaa ei tunnu olevan tarpeeksi. Syksyllä löysin kadoksissa olleen intohimoni lukemiseen ja aion pitää sitä yllä jatkossakin. :)

... Käyda risteilemässä edes kerran. Rakastan risteilyjä ja niillä on kiva käydä joka vuosi. Pieni irtiotto arjesta ja laatu aikaa rakkaimpien kanssa.

... Käydä kesällä muutamilla festareilla. Festarit ovat kivoja ja vasta nyt lähivuosina olen innostunut niillä käymään. Tänäkin vuonna on suunnitelmissa osallistua ainakin kolmille festareille.

... Ottaa ensimmäisen tatuointini. Minulla on jo pidempään ollut haaveena ottaa tatuointi, ja tänä vuonna aion sen toteuttaa. Olisiko teillä suositella jotain hyvää tatuoijaa Tampereen seudulla? :)

... Viettää enemmän aikaa perheeni kanssa. <3 

Millaisia suunnitelmia teillä on tälle vuodelle? :)

Seuraa minua
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa
Facebook: Suloisia unelmia

3 kommenttia:

  1. Tatuointi asiaan, suosittelen ehdottomasti Putkaa tampereella! Itse otin siellä ensimmäisen tatuoinnin ja sinne palaan jatkossakin ottamaan :) Kannattaa katsoa putkan omilta sivuilta tatuoijien gallerioita + facebookista ja miettiä kenen "tyyli" miellyttää eniten ja varata aikaa hänelle. Itse suosin Viijaa putkassa, mutta Valtterinkin töistä tykkään :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Todella moni taitaa suositella Putkaa. Taidankin käydä tutustumassa heidän gallerioihinsa, ja miettiä tätä asiaa paremmin. :)

    VastaaPoista
  3. Itse suosittelen tatuointikellaria😊Putkakin on kyl jees,mut kalliinpi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥