maanantai 16. tammikuuta 2017

UNELMA ITSESTÄ -VALMENNUS

Joskus vuosi sitten luin eräästä blogista Unelma itsestä -valmennuksesta ja se jäi pyörimään mieleeni. Minun on jo pidempään tehnyt mieli osallistua valmennukselle, mutta en ole rohjennut. Nyt sain kuitenkin mahtavan tilaisuuden lähteä mukaan 23.1. alkavalle online-valmennukselle! Valmennus kestää neljä kuukautta, ja sen aikana opitaan paljon uusia asioita omaan hyvinvointiin liittyen. Valmennuksessa on joka viikko eri teemat ja se tarjoaa myös loistavat avaimet elämäntapamuutokselle - terveelliseen ruokavalioon ja liikuntaan.

Oma tavoitteeni valmennuksen suhteen on oppia uusia asioita hyvinvoinnista, ruokailusta, liikunnasta ja ennen kaikkea oppia rakastamaan omaa kehoani. Valmennuksessa sinä päätät itse tavoitteesi! Joten oli tavoitteesi sitten laihduttaminen, päästä tunnesyömisestä eroon tai saada liikunta osaksi päivittäistä elämääsi, tämä on juuri täydellinen sinulle.

Valmennuksen hinta on 199 euroa, mutta sain lukijoilleni -20% alennuskoodin suloisiaunelmia20. Koodi on voimassa valmennuksen alkuun asti. Valmennukseen kuuluu myös aivan mahtava Unelma itsestä -työkirja, joka pysäyttää miettimään omaa itseään, valintojaan ja haaveitaan. Työkirjan voi ostaa myös erikseen, jos ei halua valmennukseen osallistua.
Jos haluat mukaan Unelma itsestä online -valmennukseen, käy varmistamassa paikkasi TÄSTÄ!

Seuraa minua
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa

2 kommenttia:

  1. Tää olis kiva, mutta edes alennuksen kanssa ei ole varaa. Tää on kyllä huippu mahdollisuus sulle. Voi olla että hankin sen työkirjan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi :( Suosittelen kyllä ehdottomasti hankkimaan edes tuon työkirjan. Itse olen sitä selaillut ja saanut todella paljon ajateltavaa. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥