sunnuntai 22. tammikuuta 2017

PÄIVÄ KANSSANI: MAANANTAI

Klo 7.00 Ville herättelee minut ja valmistautuu töihin lähtöön. Minä jään unisena makoilemaan sänkyyn. Pyydän häntä vielä hetken halaamaan minua ennen kuin lähtee.

Klo 7.20 Ville lähtee töihin. Minä makaan sängyssä ja selaan puhelinta. Katson edellisenä päivänä tulleet snäpit, facebookin ja instagramin uudet julkaisut, sähköpostit ja vastailen yön aikana tulleisiin viesteihin. 
Klo 8.15 Kirjoittelen päiväkirjaani viikonlopun tapahtumista. Paljon on tapahtunut sellaista, jotka haluan muistaa myöhemmin.

Klo 9.00 Syön aamupalan ja katson muutaman jakson Valtiatarta. Olen ihan koukussa tuohon sarjaan! :) Kiireettömät aamut ovat parasta mitä tiedän! 
Klo 12.50 Laitan pyykinpesukoneen päälle, jonka jälkeen pukeudun ja laitan hiukseni. Seuraavaksi Fian kanssa pienelle kävelylle.
Klo 15.30 Saan äidiltäni kyydin kauppaan. Samalla haen postista uudet kenkäni. 

Klo 16.40 Syön ja laitan pyykit kuivumaan. 

Klo 17.30 Soittelen isäni kanssa. Kirjoittelen blogin luonnoksiin postauksia valmiiksi.
Klo 18.30 Alan panikoimaan ensi viikon hammaslääkärikäyntiä ja päätän perua sen myöhemmin tällä viikolla. Samalla käytän Fian ulkona ja ruokin kanit.

Klo 20.22 Väsyttää ja päätän ottaa päikkärit. Nukahdan ja herään seuraavan kerran kolmen aikaan yöllä. Päätän nukkua aamuun asti.

Maanantait ovat yleensä rennompia ja jokainen päivä on erilainen. Ajattelinkin kertoa teille tässä alkuvuoden aikana millaisia päiväni ovat. Ensi viikolla vuorossa tiistai!

Miten teidän viikko on mennyt?

Seuraa minua
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa

12 kommenttia:

 1. Kai koira on käytetty useammin ulkona kun tuossa mainitsit?? Mukavan kuuloinen rento päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fia käy ulkona kolme kertaa päivässä. Aamulla, päivällä ja illalla. Tässä olen maininnut vain ne kerrat kun olemme käyneet kävelyllä. :)

   Poista
 2. ei hemmetti klo 20.22 päikkärit on sulla elämä pikkasen sekasin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskinpa se tarkoittaa että elämäni on sekaisin jos haluan nukkua pienet päiväunet illalla ennen varsinaista nukkumaan menoa? Tällä kertaa vain kävi niin etten heränny herätyskelloon.

   Poista
 3. Siis miten sinä rahotat elämises? Et ilmeisesti asu tän uusimman poikaystäväsi kanssa yhdessä, eli mitä sinä niinku teet elämälläsi, että voit vaan makoilla päivät kotona? Ja silmiin pisti myös todella pahasti tuo, että viet koiraasi ulos VAIN kahdesti päivässä. Koira-parka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raha-asiani eivät kuulu kenellekään, enkä niistä rupea blogissa kirjoittamaan. Jokainen rahoittakoot elämänsä niinkuin näkee parhaakseen. Enkä todellakaan odota, että mies elättää minua, jos saman katon alla asuttaisiin. En minä sitä varten miestä halua.

   Kuten tuossa aikaisemmin mainitsin, koirani käy kolme kertaa päivässä ulkona. Aamulla, päivällä ja illalla. Tähän on merkitty vain ne kerrat kun olemme käyneet kävelyllä.

   Poista
 4. Jenna olet kaunis nainen. Älä pilaa kuvia noilla lapsellisilla pupunkorvilla, kuonolla ja silmillä. Pliis laita ainekin tänne normaaleja kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Vaikka pupunkorvat ja kuono ovat lapsellisia. Mielestäni ne ovat kuitenkin söpöjä. Tänne laitan sekä normaaleja kuvia, mutta myös snapchatissä otettuja kuvia. :)

   Poista
 5. Kyllä sulle olis totaali järkytys, jos ikinä lapsia saisit. Ei oikeasti aikuisen, täysjärkisen ihmisen elämä voi olla tollasta löllöä olemista vaan! Jotain päämääriä ja tavoitteita ja sisältöä sunkin elämään, niin ja sitä työntekoa! Ota ittees niskasta kiinni hei! Noin nuori ja vaan makoilet päiväs. Et ikinä saa töitä, kun cv:ssä on vuosien aukko lorvijana. Mutta mitä olen sun blogia lukenut, niin työnteko ei sua taida kiinnostaakaan laisinkaan, shoppailu, tv-sarjat, kivat pikku eläimet, naimisiinmeno ja lasten saaminen olis vaan kivaa! No mut hei, kovin tervettä mallia et ainakaan elämästä pysty tällä tavalla antamaan lapselle. Ja juu, kyllä mäkin pysyisin vaiti raha-asioistani, jos eläisin sossun rahoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisella meistä on omanlaisensa elämä. Se, että olen yhden maanantain viettänyt aikalailla vain olemalla ei tarkoita sitä, ettei minulla ole tavoitteita tai päämäriä elämässä. Se mistä rahani tulevat ja millä elän ei ole missään vaiheessa blogin historiaa, eikä tule tulevaisuudessakaan olemaan osa blogiani. Se millä minä elän ei ole sinulta pois, eikä tuloni sitä paitsi muodostu millään tavalla sossun rahoista.

   Poista
 6. Käytkö vielä lukiota :)? Itsekin käyn nettilukiota, ja välistä on vaikea ottaa itseään niskasta kiinni, kun kaikki tosiaan pitää itse hoitaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn lukiota edelleen. :) Niinhän se on, mutta onneksi palkinto on sen vaivan arvoinen, ja tietää ainakin ansainneensa sen. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥