tiistai 10. tammikuuta 2017

JOULU JA UUSI VUOSI

Joulun aika meni todella nopeasti. Aattoaamun vietin Villen kanssa. Katsoimme Joulupukin kuumaalinjaa, söimme riisipuuroa ja nautimme toistemme seurasta. Annoin Villelle lahjaksi viikonloppuloman Tampereella tammikuun lopussa. Toivottavasti viikonlopustamme tulee täydellinen. <3

Iltapäivän ja illan vietin äitini luona sisarusteni ja isoäitini kanssa. Oli ihanaa viettää aikaa kunnolla perheen kanssa. Nämä ovat harvinaisia hetkiä, joita tapahtuu juurikin kerran vuodessa. Söimme jouluruokaa, kahvittelimme, odotimme joulupukkia, avasimme lahjoja ja illalla ennen kotiin lähtöä kävin joulusaunassa. Sain todella kivoja lahjoja muun muassa Pandoran rannekorun, sarjoja, kirjan, hajuveden, oloasun, lahjakortteja ja paljon suklaata.
Joulupäivänä kävimme Villen kanssa isoäidilläni Valkeakoskella syömässä. Veimme myös haudoille kynttilät poismenneille rakkaillemme. <3 Illalla vietimme aikaa serkkuni kanssa ja suuntasimme paikalliseen tanssimaan!  :) 

Uuttavuotta vietin Villen ja kavereideni kanssa. Puolilta öin kävimme katsomassa raketteja ja sen jälkeen suuntasimme Tampereelle juhlimaan! Meno oli vissiin sen mukainen, että toivottavasti oli kivaa! Vuoden vaihteen jälkeen päätin rajoittaa omaa alkoholinkäyttöäni ja nauttia maksimissaan kerran kuukaudessa pari juomaa. Tämä on varmasti hyvä vaihtoehto oman terveydenkin kannalta. :) Tein myös muutaman muun uudenvuoden lupauksen kuten muun muassa syödä terveellisemmin, hoitaa terveyttäni, laittaa kaverisuhteet uusiksi ja ympäröidä itseni vain positiivisilla ja mukavilla asioilla. :)
Miten teidän joulu ja uusivuosi meni? Teittekö uudenvuoden lupauksia?

Seuraa minua:
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa
Facebook: Suloisia Unelmia

3 kommenttia:

 1. Miten sinun syömishäiriösi voi? Vieläkö käyt terapiassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuravassa postauksessa vastaus tähän kysymykseesi. :) Käyn edelleen terapiassa.

   Poista
 2. Milloin Ville vastailee lukijoiden kysymyksiin?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥