perjantai 2. joulukuuta 2016

TESTISSÄ REVITALASH + ALENNUSKOODI

 Yhteistyössä Lush Lashes

 Ulkonäköön on aina kiva panostaa ja olenkin jo pidempään haaveillut vahvemmista ja pidemmistä ripsistä. Helppo ratkaisuhan olisi ottaa ripsienpidennykset, mutta en pysty makaamaan kahta tuntia paikoillani silmät kiinni. Jo se 15 minuuttia ripsien värjäyksessä on tuskaa! Olen aikaisemminkin kuullut ripsiseerumeista, mutten ole koskaan kokeillut sellaista. Nyt sain kuitenkin mahtavan tilaisuuden tehdä yhteistyötä Lush Lashesin kanssa, ja sain testiin paljon kehutun Revitalashin.
Tuotetta käytetään 2-3 kuukautta, ja se lupaa omiin ripsiin lisää pituutta, kaarevuutta ja tummempaa sävyä. Seerumin käyttö on todella helppoa. Sitä laitetaan kerran päivässä, esimerkiksi iltaisin, ripsen tyveen. Lähtötilannehan oli se, että ripseni ovat melko suorat ja normaalin pituiset. Suurin ongelmani on kuitenkin ollut ripsien värittömyys, ja sen takia olen käynyt värjäyttämässä ripsiäni säännöllisesti. Nyt noin kuukauden säännöllisen käytön jälkeen olen huomannut ripsieni olevan selvästi tummemmat! :) Pituudessa ei kovin suurta eroa vielä ole, mutta saa nähdä sitten, kun seerumi on käytetty loppuun.

Onko teillä kokemusta ripsiseerumeista? Mitä olette olleet mieltä? Onko niistä ollut apua? :)

Sain teille alennuskoodin elefantti10, jolla saatte 10e alennusta Revitalash 2ml tai 3,5ml. Koodi on voimassa 31.01.2017 asti! :) Ostoksille pääsette TÄSTÄ

Seuraa minua
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥