torstai 3. marraskuuta 2016

SELVÄNNÄKIJÄLLÄ

Vajaa pari viikkoa sitten pääsin tapaamaan ensimmäistä kertaa elämässäni selvännäkijää. En yhtään tiennyt mitä odottaa, mutta olin innoissani. Olen aina halunnut päästä tapaamaan tälläistä henkilöä. Koska kyseessä oli ensimmäinen kertani, halusin aloittaa kevyemmällä ja mukavemmalla aiheella. Pyysin siis selvännäkijää kertomaan parisuhteestani.
Selvännäkijä kuvasi parisuhdettamme todella hyvin. Hän kertoi millaisia olemme ihmisinä sekä parisuhteessa ja antoi muutaman neuvon tulevasta. Minä olen meistä se, joka elää tunteiden perusteella päivästä toiseen, joka on tällä hetkellä pienen usvan ja pilvien ympäröimänä. Usvan ja pilvien uskoisin tarkoittavan tätä surua ja ahdistusta, jota olen kokenut jo pidemmän aikaa. Villeä hän kuvaili maanläheiseksi, käytännölliseksi ja hänelle tärkeää on työnteko, joka on täysin totta. Hän tykkää tehdä kaikenlaisia juttuja ja nauttii töistään :) Olemme joissakin asioissa niin erilaisia.

Suhteemme on kuulemma hyvä ja tasapainoinen, vaikka toinen meistä panostaakin parisuhteeseen enemmän. Neuvoksi sainkin selvittää kuka on parisuhteemme kolmas osapuoli. Tämä ei tarkoita sitä, että toinen meistä pettäisi vaan jotain kolmatta ihmistä. Se voi olla esimerkiksi toisen vanhempi, sisarus tai ystävä. Lisäksi hän neuvoi, että meidän pitäisi myös nauttia elämästä täysillä silloin, kun emme ole yhdessä ja muistaa se oma elämä! 

Tuo osui muuten täysin oikeaan, mutta emme ole kumpikaan huomanneet ketään kolmatta osapuolta suhteessamme. Tuo toinen neuvo on kyllä tärkeä! Pitäisi muistaa nauttia elämän jokaisesta hetkestä. Mielenkiintoinen ja hauska kokemus oli, ja aion ehdottomasti kokeilla joskus uudelleen. :) En nyt tiedä uskonko tähän, ehkä hän oli vain hyvä lukemaan ihmisiä.. Mitä mieltä te olette?

Oletteko te käyneet selvännäkijällä tai muulla ennustajalla? Haluaisin kuulla kokemuksia. :)

Kurkatkaa muuten instagramin puolelle! Siellä on käynnissä arvonta, josta voi voittaa lipun ensi viikon viikonloppuna järjestettävään Meidän Viikonloppu -tapahtumaan. :)

Seuraa minua:
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa

7 kommenttia:

 1. Enpä ole minäkään vielä tähän ikään mennessä käynyt koskaa ennustajalla. Minä uskon, että joillakin ihmisillä on taito lukea toisia, joten ei tuo täysin mitään humpuukia voi olla.
  Kivaa torstaita Jenna!

  VastaaPoista
 2. En oo koskaan käynyt mutta haluaisin käydä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen käymään jos vain mieli tekee. :)

   Poista
 3. aika mielenkiintoinen kokemus varmasti. monesti oon halunnut käydä selvännäkijällä mutta en sitten ole uskaltanut käydä..ainakaa vielä :) katsoiko se korteista vai kertoiko vaan vai miten? :)

  VastaaPoista
 4. Oi vitsi onpa jännää! En oo ikinä käyny ihan selvännäkijän luona, mutta tarot kortteja on käynnykän välityksellä nostettu ja ne jutut piti paikkaansa kyllä hyvin! :) -miljama

  VastaaPoista
 5. Tuon nyt osaa sanoa jokainen, että täytyy muistaa oma elämä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥