tiistai 1. marraskuuta 2016

PALUU MENNEISYYTEEN: PRADA JA DIOR

Vuosi sitten päätin ottaa toisen kanin, enkä ole katunut tätä päätöstä kertaakaan. Prada on maailman suloisin pieni pupu. <3 Dior oli hieman yksinäisen oloinen ja kaipasi selvästi seuraa. Ajattelin, että tyttöystävä sopisi kuvioon täydellisesti. Pradasta on vuoden aikana löytynyt uusia puolia, ja luonnekin on aika hyvin tullut esille. Hän on todella utelias, mutta myös arka ja ujo. Hän viihtyy edelleen hyvin sylissä ja rakastaa kiipeilyä. Olen huomannut, että Prada tykkää todella paljon, kun hänelle laulaa. Onko teillä muilla kaneja tai lemmikkejä jotka tykkäävät musiikista?
 Dior
 Prada
 Tarkoitukseni oli leikkauttaa Dior, jotta kanit voisivat asua samassa häkissä. Viime keväänä muutin mieleni ja teimme Pradalla poikasia. Aprillipäivänä hän sitten synnyttikin kuusi pientä ja suloista poikasta. Oli aivan ihanaa seurata poikasten kasvua ja kehitystä niin läheltä. Jokainen heistä oli ainutlaatuinen. Yksi poikasista asuu nyt kummitätini luona Turussa, ja kuulen hänen kuulumisiaan aina silloin tällöin. <3

Prada ja Dior tulevat kuitenkin todella hyvin toimeen keskenää. He makoilevat vierekkäin ja paijaavat toisiaan. Jos toinen kaneista sattuu olemaan yksin vapaana asunnossa, oleskelee hän koko ajan häkin luona toisen seurana. Molemmat kanit ovat tottuneet koiriin ja pidänkin heitä Fian kanssa samassa tilassa.

Lähiaikoina olen haaveillut kolmannen kanin ottamisesta, mutta saa nähdä milloin haave toteutuu. :)

Alkuperäinen:  Prada ja Dior

Seuraa minua:
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa

2 kommenttia:

  1. Ovat kyllä niin suloisia ja ihania <3 Meidän Peppi-kissa tykkää ihan selvästi joulumusiikista, mitä kuuntelen näin joulun alla paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Oi ihanaa! Ei muuta kun joulumusiikka soittamaan, että Peppi voi nauttia. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥