maanantai 14. marraskuuta 2016

PALUU MENNEISYYTEEN: LAPSETTOMUUSPOLIKLINIKALLA

Kolme vuotta sitten olimme juuri aloittaneet lapsettomuushoidot silloisen aviomieheni kanssa. Olin tuttuun tapaan lapsettomuuspoliklinikalla. Menossa oli kolmas ovulaation induktio ja seurantaultra. Minulla oli käytössäni clomifen ja menopur yhdistelmä, jonka tarkoitus oli kasvattaa munarakkuloita ja saada ovulaatio tapahtumaan. Tämä oli toinen yrityskierto tällä yhdistelmällä. Ensimmäinen kierto meni clomifen ja gonal f yhdistelmällä, mutta gonal f ei sopinut minulle, joten se oli vaihdettava toiseen. Jokaisessa ovulaation induktiossa on ollut käytössä pregnyl -pistos, jonka on tarkoitus auttaa ovulaatiota tapahtumaan ja irrottaa munasolu. Olin todella onnellinen ja tyytyväinen, kun lääkkeistä oli apua ja ovulaatio saatiin tapahtumaan. :)

Poliklinikalla ehdotettiin jo kolmannen ovulaation induktion jälkeen keinohedelmöitykseen siirtymistä. En kuitenkaan ollut vielä valmis siirtymään seuraavaan vaiheeseen, joten halusin yrittää vielä muutaman kerran tällä tavalla. Clomifenit jäivät kuitenkin kolmannen hoidon jälkeen, sillä niistä ei ollut hyötyä.

Lapsettomuushoidot, yrittäminen ja koko tämä pitkä taival, joka on tähän asti käyty on ollut yhtä tunteiden vuoristorataa. On surua, epätoivoa, toivoa, iloa, onnea, vihaa, jännitystä ja kaikkea niiden väliltä. Viidestä vuodesta noin neljä vuotta on ollut aktiivista yritystä, joista yksi vuosi meni lapsettomuushoitojen kanssa. Toivoa en ole menettänyt, edelleen uskon, että jonain päivänä saan sen oman pienen nyyttini, mutta ennen sitä on vain kestettävä kaikki tämä. Kun seuraavan kerran lähden lapsettomuushoitoihin, osaan varautua tunnemyrskyihin ja suhtautua asioihin eritavalla.

Alkuperäinen postaus: Lapsettomuuspoliklinikalla

Seuraa minua:
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa 
Facebook: Suloisia Unelmia

3 kommenttia:

  1. Lapsettomuushoitoja läpikäyväni voin kans sanoa ettei helppoa ole. Vaatii kärsivällisyyttä ja toivoa. ♡ ennen kaikkea kumppanin joka on tukena. Kovasti tsemppiä sulle kun sen aika koittaa ja päätät aloittaa hoidot !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeassa ole, ilman kumppania ei tästä kaikesta selviäisi. <3 Kiitos paljon. <3

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥