tiistai 23. elokuuta 2016

RAKKAUS

Kuten moni teistä tietää, uskon tosi rakkauteen ja suurin haaveeni on löytää ihminen, jonka kanssa voin jakaa koko loppuelämäni ja kulkea vanhana käsikädessä. Muutamasta epäonnistuneesta parisuhteesta huolimatta, haaveeni ei ole kaatunut. Eron jälkeen olen tutustunut uusiin ihmisiin ja saanut heistä osan jopa ystävikseni. En kuitenkaan uskonut löytäväni mitään sen suurempaa, ja toisaalta ihastuminen sekä etenkin rakastuminen pelottivat. En halunnut kokea enää yhtään ylimääräistä ja turhaa säätöä tai särkynyttä sydäntä. Miten sitten tietää onko toinen se oikea? Mitä, jos ihastuukin täysin väärään ihmiseen? Entä, jos suhteesta puuttuisi intohimo? Rakkaudessa ei taida hirveästi olla varaa virheisiin tai vääriin valintoihin. Uskon kuitenkin, että jokainen meistä tuntee syvällä sisimmissään kuka se oikea on. Sen täytyy vaan osua kohdalle oikeaan aikaan. Silloin asiat vain loksahtavat paikoilleen kuin itsestään.

Olen tainnut kuitenkin olla todella onnekas, sillä pari kuukautta sitten kohtasin ihmisen, joka saa minut hymyilemään ja nauramaan. Ajatellessani häntä perhoset leijailevat vatsassani ja hymy nousee huulilleni. Ensimmäiset treffimme kestivät noin seitsemän tuntia. Juttelimme, halailimme, suutelimme ja ihmettelimme toisiamme. Tuntui siltä kuin olisin tuntenut hänet kuukausia tai jopa vuosia. Hänen seurassaan oli niin luonnollista olla. Olemme nyt tavanneet useamman kerran. Olemme viettäneet öitä yhdessä sekä minun luonani että hänen luonaan. Koiramme ovat tutustuneet toisiinsa ja tulevat suhteellisen hyvin toimeen. Erossa ollessa kaipaan häntä todella paljon.

Olemme jutelleet paljon tulevaisuudesta, ja siitä millaisia asioita elämältä haluamme. Tunnumme olevan samanhenkisiä ja haluamme samoja asioita elämältä - löytää sen oikean ja perustaa perheen. Hän on tehnyt minuun suuren vaikutuksen, ja odotan innolla mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Rakkaus on ihana tunne, etenkin silloin, kun se on molemminpuolista. <3

31 kommenttia:

 1. Uuh! Ihanaa! Joko on hedelmöityshoidot aloitettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hedelmöityshoitoihin ei tarvita kumppania. Just to let you know :))))

   Poista
  2. Annnika olet aivan oikeassa, hedelmöityshoitoihin ei tarvita kumppania. :)

   Emme ole kuitekaan aloittaneet hedelmöityshoitoja vielä, mutta jossain vaiheessa toivottavasti päästään sinne asti. Jos ei niin ainahan voi tosiaan yksinkin hoitoja harkita.. :D

   Poista
  3. Jossain vaiheessa päästään, hei ihan oikeesti :D älä mokaa nyt tätäkin suhdetta ahdistamalla miestä liikaa, sä kerkiät naimisiin, sä kerkiät saada lapsia... Lupaa jooko edes vuosi vaan olla ja nauttia suhteesta?

   Poista
  4. Eiköhän kaikki aina jossain vaiheessa jokaisessa suhteessa tapahdu. Se kuinka nopeasti tai hitaasti suhteeni etenee ei ole keneltäkään muulta pois. Se on kuitenkin vain minun ja poikaystäväni välinen asia. :) Enkä pilannut edellistä suhdettani sillä, että mies oisi ollut ahdistunut. Suhteen loppumiseen oli ihan omat syynsä ja ne eivät liittyneet mitenkään hääsuunnitteluihin tai lapsiin.

   Poista
 2. Voi luoja 😂 Et sä onneks ainakaan turhan helppo ole...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskimpa se tekee ketään helpoksi, jos löytää rakkauden? Minkä takia rakkaudessa tarvitsisi pelata jotain pelejä tai olla supervaikea toista kohtaan?

   Poista
 3. Häät suunnitteilla samalle päivälle kun eksäs kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tässä mitään häitä suunnitteilla ole.

   Poista
 4. Kyllä on kummaa toimintaa.. Jatkuvasti on uusi rakkaus ja aina se on se oikea. Kehoittaisin nyt sua oikeasti miettimään, että millaisen kuvan annat itsestäsi... Toivotaan nyt ettet hyvä ihminen mene varaamaan taas hääpaikkaa ja aloittamaan heselmöitushoitoja. Ja todentotta et voi vielä rakastaa saati tuntea ihmistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni en maininnut tässä tekstissä, että onko hän se oikea vai ei. Aika näyttää, mitä tämä on, mutta tällä hetkellä se tuntuu hyvältä ja aion nauttia siitä täysillä.

   Jos olet tarkkaan lukenut blogiani, olet saattanut ehkä huomata, etten välitä muiden mielipiteistä. Olen täysin oma itseni ja teen omat valintani. :)

   Ihmettelen suuresti tuota ajatusmaailmaa, että vertaatte parin kuukauden seurustelua suhteeseen, joka minulla oli entiseni kanssa. Jokaisessa suhteessa edetään eri tavalla ja omaan tahtiin. Se mikä toisen kanssa tuntui oikealta tai väärältä voi tuntua nyt täysin erilaiselta. Jos päätämme mennä naimisiin vaikka kuukauden tai vuoden tai kymmenen vuoden päästä on se meidän valintamme. Sama pätee hedelmöityshoitoihin. Jokainen meistä saa elää oman elämänsä ja parisuhteensa haluamallaan tavalla.

   Kyllä voin rakastaa, mutta tuntea en voi koskaan toista täysin. Jokainen meistä muuttuu ajan myötä.

   Poista
 5. Ihanalta kuulostaa, onnea teille!
  Onko mies myös samalla aaltopituudella lasten suhteen? Jos on, niin suosittelen kipin kapin aloittamaan hedelmöityshoidot. Aikaa ei ole hukattavissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   Kyllä molemmat haluamme lapsia. Hedelmöityshoitoja emme ole kuitenkaan aloittamassa pitkiiiin aikoihin. :)

   Poista
  2. Siis olette muutaman kuukauden tapaillut ja olet ottanu jo lapset puheeksi? :D

   Poista
  3. Mulla on ollut periaatteena, että kun seurusteleen alan, haluan miehen joka tietää varmaksi haluavansa lapsia jossain vaiheessa. Miksi tuhlaisin aikaa mieheen joka valmiiksi tietää ettei sellaisia halua?

   Poista
  4. Onhan se hyvä, että haluaa ihmisen jolla on samoja tavotteita elämässä. Rakkaus vaan mielestäni ei katso aikaa eikä paikkaa ja sitä ei voi valita kehen rakastuu jos oikeasti rakastaa. Vaan yhdessä olo ja suhde on mielestäni sitten sitä että tehdään yhdessä niitä kompromisseja. Mutta tämä on vain minun mielipiteeni.

   Poista
  5. Ei tietenkään katso. En ole väittänytkään, että olisin päättänyt että juuri tähän mieheen rakastun, koska hän haluaa lapsia. Kyllä tämä lapsia asia on yleensä tullut esille jo niin varhaisessa vaiheessa ettei toiseen ole ehtinyt rakastumaan. :)

   Poista
 6. Rakkaus on ikuista.. kohde vain vaihtuu ;)

  Sulla näitä tosirakkauksia on aika monta jo ollu ikääsi nähden..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole missään vaiheessa sanonut onko hän se tosirakkaus vai ei. Aika sen näyttää, mutta toivon kovasti että olisi. :)

   Poista
 7. Nauti nyt siitä ensihuumasta ja onnesta ennenkuin arki tulee väliin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkikin voi olla ihanaa ja onnellista. :) Mutta ihanaa olla rakastunut ja tuntea tällä tavalla toista ihmistä kohtaan.

   Poista
 8. Voi hyvänen aika, miltä sä vaikutat näiden sun juttujen perusteella!

  VastaaPoista
 9. Onhan se hyvä että joku jaksaa uskoa rakkauteen tässä kylmässä maailmassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan Noora. Minäkin uskon.

   Poista
  2. Rakkaus on ihana asia, joten siihen kannattaa uskoa. <3

   Poista
 10. On pikkusen eri asia uskoa rakkauteen, kuin olla ihan suoraan sanottuna idiootti.

  VastaaPoista
 11. Joskus tuntuu, että ihmiset sekoittavat rakastumisen ja ihastumisen. Ne alkuaikojen huumaavat onnen ja ihastumisen tunteet ovat loppujen lopuksi kaukana aidosta rakkaudesta. Sitten kun huuma on ohi ja arki tulee vastaan, erotaan. Ajatellaan ettei oltukaan oikeita toisillemme. Aito rakkaus ja parisuhde, varsinkin avioliitto, vaatii todella paljon. Se ei todellakaan ole pelkkää ruusuilla tanssimista. Tulee riitoja, tulee erimielisyyksiä. Välillä ärsyttää toisen naama tai pelkkä olemassaolo. Ne tavat, jotka alussa olivat niin ihania, alkavatkin ärsyttää ja inhottaa.
  Sitten tulee taas se tunne, että ihastuu uudelleen. Oppii elämään sen toisen kanssa vikoineen päivineen.

  En yhtään osaa sanoa mikä on sinun tilanteesi ollut aiemmissa parisuhteissasi, koska enhän elä sinun elämääsi, mutta näin blogia sivusta seuranneena näyttää siltä, että etsit jatkuvasti sitä ihastumisen ja rakastumisen tunnetta. Sitä kun kaikki on vaaleanpunaista. Ja kun se arki sitten alkaakin, tulee ero ja pian löydät taas toisen, joka tuo sinulle näitä tunteita.

  Minä suosittelisin, että ottaisit nyt omaa aikaa. Eläisit rauhassa itseksesi ja miettisit mitä nyt ihan oikeasti elämältä haluat. Et säntäisi suinpäin uuteen suhteeseen.
  Mutta en tosiaan ole sinä ja sinä olet aikuinen ihminen, joten teet tietenkin mitä itse haluat. Toivotaan, että tällä kertaa onni kestää ja tästä parisuhteesta tulee pysyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, ettei parisuhde ole pelkkää ruusuilla tanssimista, enkä minä pelkää riitoja. Tiedän niitä tulevan jokaisessa suhteessa eteen ennemmin tai myöhemmin. Hyväksyn ihmiset sellaisena kuin he ovat eli vikoineen päivineen. Ei se ole ollut syy yhdellekään eroamiselle, etten olisi toista rakastanut vioista ja riidoista huolimatta. Minulla on itselläni tapana pysyä suhteessa, kunnes ero tulee toisen osapuolen toimesta tai jokin tilanne on sellainen, mistä ei vain pääse yli eikä ympäri. Kaikkea ei tarvitse antaa anteeksi, sen olen oppinut elämäni aikana.

   Toivon todella, että tämä ihminen jonka kanssa seurustelen olisi se oikea ja suhde kestäisi.

   Poista
 12. Toivottavasti et saa lapsia ennen kuin kypsyt vähän

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millähän sinä olet määrittänyt kypsyyteni?

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥