torstai 10. joulukuuta 2015

Vuodet 2010-2015

Pari päivää sitten selasin vanhoja kuvia ulkoiselta kovalevyltä. Päätin jakaa osan näistä teidän kanssanne. Huomaa, että tyylini on muuttunut paljon vuosien varrella. 

2010-2011
Tämä vuosi meni kymppiluokalla ollessa. Asuin koulun asuntolassa. Loppuvuodesta 2010 sain ihme päähän piston hankkia lävistyksen huuleen. Koru sai lähteä kolme kuukautta myöhemmin.

2012-2013
2012 vuoden kohokohta oli ehdottomasti omat hääni ja syksyllä hankimme koiran. 2013 vuodelta ei montaa muistoa olekaan. Mielestäni vaaleat hiukset sopivat minulle paremmin kuin nämä ruskeat..

2014
Tyylini muuttui ehkä eniten. Vaalensin hiukseni ja muutin tyylini nykyiseksi. Opettelin myös meikkaamaan kevyesti. 2014 oli ehkä tapahtumarikkain vuosi. Tapahtui niin hyviä kuin huonojakin asioita, ja opin elämästä paljon!

2015
Nykyisyys! :) Tällä hetkellä menossa on unelmien vaatekaappi projekti, eli sisältö menee uusiksi! Tämä vuosi on ollut aivan ihana. <3

Näitä vanhoja kuvia on ihana katsella. :) Onko teillä samanlaisia muutoksia vuosien varrella? :)

12 kommenttia:

 1. Ohhoh, ompas sulla tyyli muuttunu! :o Ja hei, ois jossain postauksessa kiva kuulla vähän enemmän tosta sun lävistyksestä, nimittäin en tiennykkään et sulla semmonen oli! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyli on muuttunut paljon vuosien varrella. :D Ekoista kuvista ei meinaa enää itseään tunnistaa. Voisin kirjoitella tuosta lävistyksestä jossain vaiheessa enemmän. :)

   Poista
 2. Ootpa ollut aivan erinäköinen joskus..! Ekoista kuvista en meninannut tuntea edes, tosi lyhyessä ajassa voi muuttua tosi paljon. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain. :) Huomaa, että nämä muutokset ovat tapahtuneet aina parin vuoden välein.. muutunkohan ensi vuonnakin vai jokohan tämä nykyinen olisi pysyvämpi. :)

   Poista
 3. Hei! Onko toinen pakettini jo tullut? Lähettämisestä on jo aikaa, joten paketti voi olla kadonnut.
  Terveisin, salainen jouluystäväsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketti löysi perille eilen. :) Kirjoittelen tästä viikonlopun aikana postauksen. :)

   Poista
 4. Mä olen jysähtänyt ysärille tyylissäni. :D Farkut, poolo ja flanellipaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos se itseä mielyttää, niin mitä sitä hyvää mennä muuttamaan! :) Tärkeintä on, että itse viihtyy! :)

   Poista
 5. Oii, on aina niin ihanaa käydä läpi vanhoja kuvia <3 Kyllähän sitä muuttuu ihan sika paljon vuosien varrella, mutta itse eniten lukion aikana :)

  ❀Cinderella Days❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhojen kuvien katselu on aina yhtä ihanaa. <3 Minun oli ainakin todella vaikea nähdä muutosta, mutta nyt kuvien avulla sen hahmottaa paremmin. :)

   Poista
 6. Musta noi tummatkin hiukset sopi hyvin:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥