keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Voda Collagen Energy & Sport

Sain aivan mahtavan mahdollisuuden päästä testaamaan Voda Collagen -sarjan uutuuksia. Aiemmin syksyllä kirjoittelin Voda Collagen Beauty -juomasta. Jutun voitte lukea TÄÄLTÄ. Juoma maistuu granaattiomenalta, ja se on pakattu kauniiseen pinkkiin pulloon. Lokakuussa sarjaan tuli kuitenkin kaksi uutta juomaa, jotka ovat Voda Collagen Sport ja Voda Collagen Energy. Molemmat juomat sisältävät kollageenia, joka auttaa pitämään ihon hyvässä kunnossa, parantaa yleiskuntoa ja hidastaa vanhenemista. 

Voda Collagen Sport on kaakaopavun makuinen kollageenivesi. Juoma piristää ja antaa potkua päivään. Kylmänä sammuttaa janon todella nopeasti! :) Tykkäsin tästä juomasta todella paljon! :)

Voda Collagen Energy on kurkun ja mintun makuinen kollageenivesi. Tähän juomaan on lisätty kofeiinia ja L- karnitiinia. Kofeiini auttaa jaksamaan, ja parantaa muistia. L- karnitiini stimuloi rasva-ainenvaihduntaa. Koska vesi on hiilihapotettua, en pitänyt sen mausta. En ole erityisemmin hiilihapotettujen vesien ystävä, joten maistamisen jälkeen Sergei sai juoda nämä. :) 

Juomien hinta on noin 3,93 euroa per pullo. Niitä saa muun muassa Ruohonjuuresta ja Sokokselta sekä  NHS:n sivuilta. :) 

Oma suosikkini on edelleen Beauty, jota aion ehdottomasti ostaa lisää! :) 
 
Oletteko maistaneet jo näitä uutuus juomia? :) Tykkäättekö? :)


2 kommenttia:

  1. Hei, voisitko kertoa välillä miten ne teidän "lapsi asiat" edistyy tai onko tauolla vauvasuunnitelmat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittelinkin niistä juuri pari postausta ennen tätä. Otsikolla Klinikan valinta ja kuulumisia. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥