perjantai 2. lokakuuta 2015

Voda Collagen Beauty

Voda Collagen Beauty on kauneusjuoma, johon on lisätty kollageenia ja C-vitamiinia. Se pitää sisällään myös kristallinkirkasta Voda Naturalnaa. Kollageeni auttaa pitämään ihon hyvässä kunnossa, hidastaa vanhenemista, parantaa yleiskuntoa ja edistää yleistä hyvinvointia. C-vitamiini puolestaan auttaa kollageenia imeytymään ja parantaa yleistä virkeystasoa. Granaattiomenan maun ansioista, tämä juoma maistuu taivaallisen hyvälle ja raikkaalle. 

Voda Naturalnan vesi on peräisin maanalaisista vesilähteistä, jotka sijaitsevat syvällä Popradin laakson kallioiden alla. Vesi nostetaan 85 metrin syvyydestä. Vesi on poikkeuksellisen kirkasta ja mikrobiologisesti puhdasta. Tämä selittyy alueen esihirstoriallisella geologisella rakenteella. Lähteet eivät ole missään kosketuksissa teollisuuden tai maatalouden päästöjen kanssa. 
Pullo on kauniin värinen ja muotoinen. Se on juuri sopivan kokoinen mahtuakseen käsilaukkuun. Olenkin käyttänyt yhtä pulloa perinteisenä vesipullona ja loput pääsivät koristamaan meidän keittiötä. :) Pidin todella paljon tästä juomasta, ja suunnittelinkin jo ostavani tätä lisää. :) Harmi vain, että hinta on hieman suolainen. 3,95 euroa yhdestä pullosta on melko paljon. Mutta ehkä tällä voisi silloin tällöin hemmotella itseään. :) Oletteko te maistaneet Voda Collagen Beauty kauneusjuomaa?

*Tuotteet saatu lahjaksi yritykseltä Oy NHS - Nordic Health System Ab

6 kommenttia:

 1. En ole maistanut, mutta kuulostaa tosi hyvältä!
  Mun blogissa on sinulle tunnustus :)
  http://joulumimminluona.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti maistamaan. Todella herkullista. :) Meillä jopa mies tykkäsi tästä!
   Kiitos haasteesta! Käynpä katsomassa. :)

   Poista
 2. Mä luin että vodka xD "Vodka Collagen Beauty on kauneusjuoma, johon on lisätty kollageenia ja C-vitamiinia." Vasta toisessa kappaleessa huomasin että on voda eikä vodka. Heh! XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Aikamoista kauneusjuomaa olisi, jos sisältäisi vodkaa :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tätä saa muun muassa ostettua Nordic Health systemsin verkkosivujen kautta. Löysin myös tätä Sokoksen verkkokaupasta.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥