maanantai 12. lokakuuta 2015

Tonttu ikkunan takana

Kävimme tänään kaupassa, ja siellä oli jo paljon joulusuklaita myynnissä! Ihan mahtavaa! :) Tuli niin jouluinen ja hyvä fiilis, että ajattelin nyt kertoa teille yhdestä erityisestä jouluun liittyvästä muistosta.

En muista tarkkaan minkä ikäinen olin tämän tapahtuessa, mutta alle 8 vuotias kuitenkin. Oli joulukuun alku ja leikimme pikkuveljeni kanssa pikkuautoilla. Veljelläni oli paljon upeita autoja, mutta tästä huolimatta halusimme molemmat leikkiä samalla autolla. Totta kai meillä tuli pientä kinaa siitä kumpi autolla saisi leikkiä. Kesken kinastelumme kuulimme jonkun koputtavan veljeni huoneen ikkunaan. Säikähdimme ja katsoimme kuka siellä koputti. 

Yllätykseksemme ikkunassa vilkuili tyttö, jolla oli vaaleat hiukset leteillä ja päässään punainen tonttulakki. Hän koputti vielä uudelleen ja vilkutti meille. Kävimme tietenkin kertomassa näystämme vanhemmillemme, mutta he olivat kuin eivät tietäisi koko asiasta mitään. Autoleikit unohtuivat kyllä samantien. :) 

En ole vielä tähänkään päivään mennessä saanut tietää totuutta tuon illan tapahtumista. Sen verran tiedän, että vanhempani olivat viereisessä huoneessa tämän tapahtuessa. Olisi mukava tietää kuka siellä ikkunan takana oikeasti oli, ja miten joku oli saanut noin ihanan idean. :) Muistona tämä on erittäin ihana. :) Mitä mieltä te olette? Kuka olisi saattanut ikkunan takana olla? :) 

8 kommenttia:

 1. Onpas hauska muisto :). Jospa se olikin ihan aito tonttu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin eihän sitä koskaan tiedä. ;)

   Poista
 2. meillä pienenä setämme oli ikkunan takana tonttupukuun sonnustautuneena ja saimme tietää asiasta, vasta isona:D siihen asti se oli yllätys ja täydestä meni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana muisto. :) Todella ihanaa, että jotkut jaksavat ilahduttaa lapsia vielä tälläisellä asialla. :) <3

   Poista
 3. Voi vitsi miten kiva muisto! :') Oiskohan ollu ihan oikee tonttu tai sitten joku naapurin tyttö, joka oli tonttuna sinä vuonna? :)

  VastaaPoista
 4. Minusta on myös ihanaa, kun alkaa olla jo joulujuttuja kaupoissa :D Mä oon niin innoissani! En malta odottaa että saan kuusen ja joulukoristeet laitettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian se joulu on jo ovella. <3 aivan ihanaa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥