lauantai 31. lokakuuta 2015

Prada ja Dior

Pari viikkoa sitten keskustelimme Sergein kanssa, ja päätimme ottaa toisen kanin. Olimme huomanneet, että Dior on hieman yksinäinen ja kaipaisi seuraa. Ajattelimme, että tyttöystävä sopisi kuvioon täydellisesti. Viikko sitten meille kotiutui aivan ihana pieni tyttökani. Kanilla on nyt ikää yhdeksän viikkoa, ja rodultaan hän on hermeliini. Minä sain päättää pienelle nimen, joten nimeksi tuli Prada. :) Olemme nyt viikon aikana oppineet, että Prada on todella utelias kaveri. Hän viihtyy hyvin sylissä, ja vapaana ollessaan yrittää kiivetä aina jonnekin ylös. Prada rakastaa porkkanaa ja salaattia. :) Tuntuu, että hän on kasvanut nyt viikossa todella paljon! :) Ihanaa seurata pienen kehitystä ja kasvua. Onneksi hermeliini on kääpiörotu, joten Prada jää ihanan pieneksi! :)

 Tarkoitus olisi leikkauttaa Dior, jotta kaneja voisi pitää samassa häkissä ilman pelkoa siitä, että kohta on kaninpoikasia talo täynnä. Tällä hetkellä kanit ovat eri häkeissä. Olemme kuitenkin pitäneet heitä samaan aikaan vapaana, jotta ovat tottuneet toisiinsa. Kanit tulevat todella hyvin toimeen keskenään, vaikka välillä saamme olla rauhoittamasta menoa. :) Prada on tottunut hyvin koiriin. Fia haluaisi hirveästi leikkiä pienen kanssa, etenkin silloin, kun Prada juoksee ympäri häkkiään. Bella puolestaan yrittää nuoleskella ja näykkiä häntä, joten olemme toistaiseksi pitäneet hänet kauempana. 
Eivätkö olekin suloisia! <3

8 kommenttia:

 1. Meillä oli kans Hermeliini Sinisoopelin värisenä (Hassua että sitten saimme koiran joka on bluemerle :D) Ellu (Elli-Noora) Sai kuitenkin jonkun patin suuhun ja kuoli ikävästi siskon syliin matkalla eläinlääkärille. Sen jälkeen on kyllä ollut vaikka mitä eläimiä. Erityisesti siskollani niin etten pysyy edes perässä :) Tällähetkellä vain koira koska piti luopuu kun lapsia tuli niin ei ollut tilaa. SIskon kissa kyllä sitten tuli minulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hermeliinit ovat niin suloisia <3 Ikävää, että teidän kani menehtyi tuon patin takia :(

   Poista
 2. Ihania <3 mä niin tykkään kaneista!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥