maanantai 24. elokuuta 2015

Vieraskynä: Noora - Together in Wonderland

Nyt on toisen vieraskynä postauksen vuoro. Edelleenkin, jos joku teistä lukijoista haluaa vierailijaksi, niin laittakaahan sähköpostia osoitteeseen yksipienielefantti@gmail.com. Mutta nyt on Nooran vuoro kertoa mukavista asioista. :)

Hei!
Olen Noora ja jo jonkin aikaa lukenut Jennan blogia. Vieraskynä idea oli mielestäni mukava ja toivoin itsekkin pääseväni mukaan :)

Koska itse elän lapsiperhe arkea ajattelin kertoa teille arkisista mukavista asioista, joita voi tehdä pienellä budjetilla tai jopa ilmaiseksi.Yritän kertoa semmoisia vinkkejä, jotka sopivat kaikille.

Picnic
 Hyvä seura ja raitis ulkoilma tekevät kaikille hyvää. Picnikille on toki kivointa mennä kaverin tai perheen kanssa yhdessä, mutta miksei yksinkin voisi mennä seuranaan vaikkapa hyvä kirja?

Vaatteidenvaihtoilta
Olen välillä ystävieni kanssa pitänyt vaihtoiltoja, jonne jokainen saa tuoda vaatteitaan ja miksei lastenvaatteitakin,  joita ei enää käytetä. Toisen turhake voi olla toisen aarre.

Taidenäyttelyt
Äkkiseltään kuullostaa kalliilta, mutta sitä se ei välttämättä ole. Monissa paikoissa on taidenäyttelyitä, jotka ovat esillä yleisölle ilmaiseksi esimerkiksi kirjastoissa.

Urheilu
Lenkkeily ja juoksu ovat täysin ilmaisia lajeja ja kävelylenkkejä voi tehdä, vaikka ei olisi juuri ne uusimmat lenkkarit. Lisäksi monessa paikkaa on frisbeegolfratoja, josta löytyy jo valmiiksi frisbeitä. Uiminen järvessä on ilmaista ja sulkapallo harrastuskaan ei montaa euroa maksa, sillä jo ihan halppis mailoilla saa kyllä pelin aikaiseksi :)

Nyyttärit 
Pidä kavereiden kanssa nyyttärit esimerkiksi elokuvaillan tai teekutsujen myötä. Vaikkapa teeleipien teko ei maksa juuri mitään ja ne ovat hyviä!

Siinä muutama arkinen vinkki!
Iloista päivää kaikille!
 
Toivoo: Noora Together in wonderland blogista 

4 kommenttia:

 1. Kiitos vielä, kun pääsin tänne vierailulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä <3 Kiitos itsellesi, että lähdit juttuun mukaan! :)

   Poista
 2. Hyviä ideoita, nyyttärit oli hyvä vinkki :)
  Lapsena tuli useammin oltua nyyttäreillä, mutta ne olisi kyllä hyvää ajanvietettä näin aikuisenakin.
  Tosi kiva teksti Noora :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyyttärit ovat kyllä ihania. :) Valitettavasti näin vanhemmiten ei ole tullut käytyä. :(

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥