torstai 13. elokuuta 2015

Tuuri

Viime viikon tiistaina teimme ystäväni kanssa mukavan reissun Tuuriin. En ole aikaisemmin käynyt Tuurissa, joten odotin tätä reissua kuin kuuta nousevaa! :) Tiistai aamuna ystäväni haki minut S:n luota, ja jatkoimme täältä matkaa ensin Nokialle, jossa kävimme nopeasti kaupassa, ja sen jälkeen Tuuriin. Meidän onneksemme tiistaille osui kaunis ilma, ja saimme nauttia auringonpaisteesta ja lämmöstä koko päivän! :) Tuuriin päästyämme kiersimme ensin muutaman pienemmän puodin ja sen jälkeen suunnistimme sisälle isompaan. :) Ihania tuotteita oli myytävänä, mutta kauppa oli yksinkertaisesti liian suuri! Kolmessa tunnissa kiersimme alle puoli kauppaa. Loput saivat jäädä johonkin toiseen kertaan. Olimme molemmat väsyneitä ja nälkäisiä. Kokemuksena oli todella mukava! :) 

Tuurista mukaan lähti tuliaisia S:lle ja koirille, itselle uusi paita ja Victorias Secretin body mist sekä uuteen kotiin ihanan tuoksuisia kynttilöitä valaisemaan pimeitä syysiltoja. :)
Tämä tuoksu on tällä hetkellä uusi lempparini! :) Tuoksuu todella ihanalta. <3

Tuurin reissusta jäi hyvä mieli, ja haluan ehdottomasti käydä ensi kesänä uudelleen. Siellä olisi ollut vaikka mitä ihania sisustus juttuja uuteen kotiin! Oletteko te käyneet Tuurissa? :)

18 kommenttia:

 1. kivan kesäisiä kuvia ♥ ja toi Victorias Secret tuoksu on kyllä niiin hyvän tuoksuinen! :>

  VastaaPoista
 2. Sillonkin asuttiin Seinäjoella niin käytiin varmaan viikottain siellä, ihan vaa pyörimässä jos ei keksitty mitään tekemistä :D nyt kun on asunu täällä etelä Suomessa 1,5vuotta nii on oikeesti ikävä tonne. Kaikki oli saman katon alla eikä tarvinnut juosta miljoonassa etäkauppaa esim kun osti joululahjoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kätevää, että kaikki on saman katon alla. :) Tuurista varmasti löytyisi joululahjat kaikille läheisille. :)

   Poista
 3. Kävin Tuurin kyläkaupassa vuonna 1995 ja oli jo tuolloin tosi iso. =)
  Ja tsemppiä sulle noihin silmä ja sydänoireisiin. Toivotaan, että oikea hoito löytyy ja pääset taas nauttimaan elämästä täysillä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä todella iso ja taitaa aina vain laajentua lisää. :D Kiitos <3 Toivon myös samaa. :)

   Poista
 4. PS. Olet kaunis noissa kuvissa. :)

  VastaaPoista
 5. Mä en oo käynyt .. Mut kivoja kuvia, vaikka en mikään Tuuri fani olekkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä ehdottomasti käymään edes yhden kerran. :) Kiitos :)

   Poista
 6. Asutaan sen verran lähellä, että kyllä Tuurissa tulee aina välillä käytyä. Ennen ehkä viikottain, nykyään muutaman kerran vuodessa. Lasten kanssa siellä ei oikein jaksa pyöriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivalta kuulostaa. :) Onhan siellä lapsillekkin mukavasti tekemistä. :)

   Poista
 7. Oon käynyt ehkä 9-vuotiaana eli joku tovi siitä on aikaa :) Kynttilä on ihania. Mä en ole vielä Victorias Secret tuoksuihin tutustunut. Varmasti oli ihana reissu. Ja oot nii nätti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä käymään vanhemmitenkin. Sieltä löytyy vaikka mitä ihanuuksia. :) Kynttilät ovat kyllä todella ihania <3 Suosittelen myös ehdottomasti tutustumaan Victorias secretin tuoksuihin, ne ovat todella hyvän tuoksuisia <3 Minä ainakin rakastuin heti <3 Kiitos <3 Kyllä oli todella mukava reissu! :)

   Poista
 8. Seinäjoelta Tuuriin ajaa tunnissa, niin siellä tulee käytyä muutaman kerran vuodessa. Sehän koko ajan on laajentunu et mullekin se on aivan liian iso. Kierränkin vaan tietyt alueet sieltä.:D joulun alla ei ehkä kannata mennä ku siellä on tyyliin kaikki kassat auki ja silti jokainen jono puoleen väliin kauppaa.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauppa on kyllä todella suuri. Varmasti laajenee vielä tuostakin. :D Täytyy varmaan itsekin seuraavalla kerralla vain kiertää ne tietyt paikat. :) Haha :D Mietin taas, että joulun alla olisi mukava käydä, kun kaikille löytäisi lahjat samasta paikasta. :D Mutta jos kassajonot ovat noin pitkät niin saattaapi jäädä välistä. :)

   Poista
 9. Jos sais kaverin mukaan ni ois kiva käydä tuurissa. Mulla kyllä edes tietoa missä päin suomea se on, ja kauankohan ajais Helsingistä.

  http://sarasfablife.blogspot.fi/2015/08/dekoro.html
  Vihdoin saanu aikaseks Dekoro postauksen :) muutenkin blogi heräilee taas pikkuhiljaa eloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsingistä Tuuriin on kyllä melko pitkä ajomatka, kun meilläkin kesti matka jo kolmisen tuntia. Ihanan paketin sait Dekorolta. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥