perjantai 21. elokuuta 2015

Konjac kasvosieni

Sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Hyvän olon maailman kanssa, ja sain testattavaksi Konjac kasvojenpesusienen. Konjac sieni on 100% luonnollinen. Sienen valmistuksessa ei käytetä säilöntäaineita eikä keinotekoisia väriaineita. Sieni vaihtoehtoja on useita. Valitsin itselleni sienen oman ihotyyppini mukaan. Kasvojen ihoni on melko kuiva ja herkkä. Tähän sieneen on lisätty Aloe Veraa tehostamaan sienen rauhoittavaa ja kosteuttavaa vaikutusta. Sieni puhdistaa ihon hellävaraisesti ilman ärsytystä.
Kuva lainattu Hyvän olon maailman sivuilta
 
Kun otin paketista sienen ajattelin ensin, että miten näin kovalla sienelle saa kasvot puhtaaksi. Kuitenkin viiden minuutin kastelun jälkeen sieni muuttui pehmeäksi. Itse en ole sienen kanssa käyttänyt muita kasvojenpesu aineita. Olen pessyt kasvot sienelle pyörivin liikkein ja pesun jälkeen huuhdellut ja kuivannut kasvot. Iho tuntuu sienen käsittelyn jälkeen todella pehmeältä. Noin parin viikon käytön aikana olen huomannut, että mustapäät ja muut epäpuhtaudet ovat vähentyneet huomattavasti. Totta kai sieni täytyy puhdistaa pesuaineella aina välillä. Itse olen puhdistanut noin pari kertaa viikossa. :)

Olen kyllä todella tyytyväinen Konjac sienen antamaan tulokseen. Myös ihon kuivuus ja arkuus on helpottanut sienen käytön myötä. Kasvojen iho ei tunnu enää yhtä kuivalta kuin ennen sienen käytön aloittamista. Sienen käyttö aika on 2-3 kuukautta, ja ehdottomasti hankin uuden sienen tämän jälkeen. :) Onko teillä kokemusta Konjac sienestä? Oletteko olleet tyytyväisiä? :)

6 kommenttia:

 1. Ihan mahtavan kuuloinen tuote.
  Aurinkoista viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä todella tyytyväinen tähän tuotteeseen. :)
   Kiitos, toivottavasti sinullakin oli aurinkoinen viikonloppu. :)

   Poista
 2. Ei ole kokemuksia, mutta kuullostaa hyvältä. Kysyisin kuitenkin onko tämä saman valmistajan , kun ne kohutut laihdutus valmisteet , joista joskus oli paljon juttua joka puolella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieni on Hyvän olon maailman valmistuttama, mutta raaka-aine on sama. :)

   Poista
 3. On kokemuksia ja sieni on aivan mahtava! Oon käyttäny itse yli 2 vuotta enkä vaihda enää pois. Edullista, luonnollista ja tehokasta ihon hoitoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että täällä on toinenkin tyytyväinen asiakas! :) Itsekin aion tosiaan jatkaa sienen käyttöä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥