perjantai 3. heinäkuuta 2015

Asiaa Teroluteista

Viimeksi olen käyttänyt Terolutteja vuoden 2014 alussa. Nyt ollaan kuitenkin siinä pisteessä, että kierrot ovat alkaneet venymään. Viime kierrossa käytössäni oli Terolutit ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Aloitin Terolutit kiertopäivänä 15, ja söin niitä kymmenen päivän ajan. Toisena Terolut päivänä tapahtui ovulaatio. Tämä on hieno, juttu koska se on ainakin tapahtunut! Noin viidentenä päivänä alkoi tulemaan kaikenlaisia haittavaikutuksia. Rinnat tuntuivat aremmilta ja turvonneemmilta, tunnun masentuneemmalta ja hermot saattoivat mennä pienimmästäkin asiasta, myös pientä pahoinvointia oli havaittavissa. En ole koskaan aikaisemmin huomannut Terolutteja käytäessäni, että niistä olisi tullut haittavaikutuksia. Onko muilla Terolutteja käyttäneillä ilmennyt jotain? Kuukautiset alkoivat kiertopäivänä 31, joka oli 14 päivää ovulaatiosta. Mielestäni kierto oli ihan hyvän pituinen. :)

Tämän hetkiseen kiertoon ei tule Terolutteja. Katsotaan, jos tuo yksi Terolutkuuri riittäisi tasaamaan kiertoa.  On tuntunut ihanalta vain olla, eikä miettiä mitään sen enempää. Tarkalleen ottaen en tällä hetkellä edes tiedä mikä kiertopäivä on, eikä voisi vähempää kiinnostaa. Ovulaatioo en ole pahemmin kytännyt. Sellainen aiheuttaa paineita, joita nyt en kyllä kaipaa yhtään enempää! Tällä hetkellä haluan nauttia kesästä ja elämästä. :)

Aion jatkossakin kirjoitella tänne pieniä päivityksiä siitä, mitä kaikkea tässä vauvaprojektissa tapahtuu! :)

12 kommenttia:

 1. En osaa terolutista sanoa koska söin niitä vain kuukauden/pari kunnes siirryin Femostoniin ja niitä nyt sitten seuraavat 30w syön. Ensi talvena olis kyllä tarkotus lisätä femostonin lisäksi zumenomia, että menkat tulisivat vain jokatoinen kuukausi. Sitä odotellessa. Itse mietin juuri noita haittavaikutuksia, kun olen 2,5w syönyt femostonia, ja nyt viimeisen vuoden miettinyt mahtaako olla lievää masennusta. Jos ei ole aikaisemmin vaikuttanut mutta tarvitsee myös se laukaisevan tekijän... Minulla on ollut viimeinen vuosi ollut mieli koko ajan maassa, ja olen minulle todella epätavallsita niin hermostunut kaverille ja todennut pariin kertaan että ei nähä jos on niin vaikeeta. Vappuankin sanoin itseni suunnittelusta irti...

  -Mutta joo.. Kiitos Dekoron kilpailusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olekkaan ennen kuullut Femostonista. Onko sillä samanlainen vaikutus kuin Terolutilla vai millain se vaikuttaa? :)

   Oleppa hyvä. :) Tuliko palkinto perille? :)

   Poista
  2. Juu palkinto tuli perille. Kiitos! Pitääpä tehä siitä ja vähän muusta postausta jahka jaksan ja saan inspiraatiota.
   Ei taida olla aivan samanlaista vaikutusta. Söin terolutteja ennen ekoja menkkoja, jonka jälkeen siirryin Femostoniin joka on on hormonikorvaus. Terolut ei taida varsinaisesti olla hormonikorvausta varten, ellen ihan väärässä ole? Itsellä kun on vajaa hormonitoiminta jonka vuoksi munasarjatkaan ei ole kehittynyt ja siitä syystä sitten lapseton.

   Poista
  3. Hienoa, että tuli perille. :)

   Ikävää tuollainen :( Toivottavasti voit kuitenkin saada joskus lapsen jos haluat. :)

   Poista
 2. Vauvaprojekti! Yritättekö nyt siis vauvaa? :-) Vai että tulee jos tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauva on enemmän kuin tervetullut. :) Tämä taitaa toistaiseksi olla vielä tulee jos tulee meininkiä, mutta minusta tuntuu ihanalta, kun ei päivittäin ole mielessä raskautuminen tai yritys. Se ei ole pakonomaista toimintaa vaan nautimme molemmat elämästä täysillä. :) Olemme tietenkin keskustelleet, että mitä jos tällein ei tärppää niin mennäänkö hoitoihin.

   Poista
 3. Yritättekö vauvaa poikaystäväsi kanssa jos saan kysyä? Tällaisia lisää. Nämä on mielenkiintoisia kirjoituksia siis juuri tämä aihepiiri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että tykkäsit. :) Näitä on tosiaan luvassa paljon lisääkin ajan kanssa. :) Vauvaa kovasti toivomme, ehkäisy ei ole käytössä eli vauva saa tulla. :)

   Poista
 4. Siis herranjumala Jenna! Nyt jo taas tämän uudenkin miehen kanssa ihan tosissaan vauvan yritystä! Oletkin jo parin vuoden sisään yrittänyt lisääntyä ainakin kolmen ERI miehen kanssa! Nyt järki käteen ja stoppi noille hommille! Miettisit joskus oman mukavuusalueesi ulkopuolelle näitä sun vauvantekojuttuja. Luuletko voivasi tarjota VAKAAN kodin vauvalle tuommoisella meiningillä? Voi tulevaa vauva parkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävää, jos tämä tuntuu sinusta tuolta. Eiköhän me mieheni kanssa tiedetä milloin olemme valmiita perheenlisäykseen ja voimmeko tarjota lapselle vakaan kodin.

   Poista
 5. Vauva jutut kiinnostaa aina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, sillä näitä on luvassa lisää ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥