maanantai 1. kesäkuuta 2015

Uusi perheenjäsen

Maaliskuussa serkkuni kani sai poikasia, ja lupauduin ottamaan heistä yhden. Reilun kahden kuukauden ajan sain kuvia pienistä poikasista. Heistä kasvoi kaikista todella suloisia. <3 Huhtikuun loppuun mennessä oli melko selvää, mikä poikasista tulee minulle. Olin täysin rakastunut tähän pieneen, ja odottelin sen saapumista malttamattomana. Toukokuun lopulla serkkuni lupautui kuljettamaan kanin luokseni. Vihdoinkin odotus palkittiin. :) Pieni oli ihanan pörröinen, pehmoinen ja suloinen. Ensimmäiset pari päivää kani oli todella arka. Säikähti jokaista pientä ääntä ja liikettä. Tutustumisen kanssa edettiin hitaasti, ensin totutin kanin itseeni. Kani tottui myös Fiaan nopeasti. Fia haluaisi kovasti vain leikkiä pienen kanssa, mutta ei taida kanista olla leikkiseuraa.

Aloin miettimään kanille nimeä. S ehdotti nimeksi Penaa ja parilta kaverilta tuli myös hyviä ideoita. Kuitenkaan mikään näistä ei tuntunut sopivalta. Loppujen lopuksi yhtenä iltana päätin, että kani saisi nimekseen Dior. Itse kuitenkin kutsun Dioria aika pitkälti vain pupuksi, mutta täytyyhän jokaisella nimi olla. :) Dior tottui aika pian myös olemaan vapaana asunnossa. Kertaakaan hän ei ole pahaa tehnyt, ei yhtäkään sähköjohtoa syönyt tai mitään muutakaan. Ei kaki eikä pissi lattialle, joten kauheasti ei tarvitse siivota jälkiä vapaana olon jälkeen. Häkkiä ei kolistele, joten saan nukkua öisin rauhassa. :) Pikku hiljaa Dior alkaa tottumaan uusiin asioihin. Seuraavaksi olisi tarkoitus totuttaa hänet valjaisiin, ja jossain vaiheessa ulkoilla. :)

Eikös olekkin suloinen? :)

8 kommenttia:

 1. Eei en kestä miten sulonen ! <3 :')

  VastaaPoista
 2. No on kyllä sulonen :D Minäkin hirveästi haluaisin kanin mutta miehellä paha heinänuha joten ei pysty, joskus kun asuin vielä vanhempien kanssa mulla oli vähän aikaa kani mutta veli oli sille tai varmaan kans sille heinälle niin allerginen että piti luopua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain <3 :) Ikävää, että miehelläsi on heinäallergia :( Itsekin kärsin heinäallergiasta, mutta vielä ei ole niin pahaksi mennyt että pitäisi kanista luopua. :) Silmät ovat hieman ärtyneet ja nenä vuotaa ja kutiaa sekä käsissä on ihottumaa. Tämäkin tosin vain, jos olen itse tekemisissä heinän kanssa. Ei haittaa, että kanin häkissä sitä heinää on, kunhan en itse ala sillä silmiäni sorkkimaan :D

   Poista
 3. Voi mikä ihanuus! Mulla valitettavasti on pupu allergia niin ei voida ottaa tämmöistä :( Mutta meillä on ihana mäyräkoira ! :) -miljama

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain <3 :) Harmi, puput ovat kivoja! :) Koiratkin ovat niiiiin ihania <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥