tiistai 16. kesäkuuta 2015

Something new

Sain tilaisuuden tehdä yhteistyötä House of Brandonin kanssa. Kyseessä on Suomalainen nettikauppa, joka tarjoaa muotia naisille ja miehille. Brändeihin kuuluu muun muassa Vero Moda, Vila, Tiger of Sweden ja Jack & Jones Vintage. Kauppa lupaa lyhyen toimitusajan, joka pitää paikkaansa. Minä sain oman tilaukseni jo parin päivän päästä! :) 

Tilaukseni sisälsi kolme vaatetta. Ensimmäiseksi valitsin ihanan mustavalkoisen topin! :) Toppi on todella mukavan oloinen päällä, ja selässä on mukava yksityiskohta. Valitettavasti en löytänyt enään tätä kyseistä toppia nettikaupasta. Laitan teille linkin samanlaiseen, mutta eri väriseen. :) Toisena valitsin ihanan mustan hameen! Rakastuin tähän hameeseen heti nähtyäni ensisilmäyksestä. Tämä oli pakko saada. :) Ei purista yhtään vyötäröstä ja mielestäni oli kaikin puolin mukava päällä.
Toppi ja Hame 

Viimeisenä valitsin Vero Modan valkoiset shortsit! Minulla ei ole ennen ollut valkoisia shortseja, ja olen niitä nyt pidemmän aikaa himoinnut, joten olihan ne pakko laittaa tilaukseen! :) Näiden shortsien koon valinnassa vierähti tovi jos toinenkin, sillä pelkäsin tilaavani liian pienet. Noh, onnekseni shortsit olivat juuri oikean kokoiset! Ei puristanut mistään! :)

Jos ette ole vielä tutustuneet House of Brandoniin, niin käykää tutustumassa heidän valikoimaansa! :)

 Mitäs mieltä olette vaatteista? :)

*yhteistyössä House of Brandon

8 kommenttia:

 1. Kivoja vaatteita (erityisesti ehkä hame ja toppi) kauniin mallin päällä. :) Tarvitsisin myös shortsit, mutta en uskalla tilata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) <3 Voisithan sinä käydä kaupassa sovittamassa? :) Tai yrittää tilata, ja jos sattuu tulemaan väärän kokoiset niin palautat. :)

   Poista
  2. En mä osaa shoppailla, laiskuus iskee siinä vaiheessa kun pitää sovittaa! :)

   Poista
  3. Mennään yhdessä shoppaileen sulle shortsit ensi kuun alussa, kun nyt oon S:n luona! :) Passitan sut sit sovittaan niitä :)

   Poista
 2. Toppi näyttää kyllä tosi kivalta ♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥