tiistai 26. toukokuuta 2015

My weekend

Lauantaina aamupäivällä suuntasimme S:n kanssa Viialan markkinoille. Markkinat olivat melko pienet, eikä niissä paljoa nähtävää ollut. Mukavaa kuitenkin oli, ja muutama tuttukin nähtiin. :) S osti muikkuja, itselleni ei tarttunut mitään mukaan. Kävimme kuitenkin leipomossa kahvilla ennen lähtöä. :) Markkinoiden jälkeen kävimme kukkakaupasta hakemassa kukkia siskoni haudalle. Hänen kuolemastaan tuli viime viikon keskiviikkona kuluneeksi kuusi vuotta. 

 Haudalla käynnin jälkeen menimme juhlimaan Monan syntymäpäivää. Mona täytti viisi vuotta, ja veimme hänelle lahjaksi kaksi Barbie -elokuvaa. S tutustui samalla isoäitiini, tätiini, enoihin ja serkkuuni. Yllätyin, kun S suostui pelaamaan jalkapalloa Lucaksen kanssa. Illemmalla S auttoi trampoliinin kasaamisessa, ja hyppi siinä hetken aikaa Monan ja Lucaksen kanssa. :) Tuntui, että S nautti ajasta, jonka vietimme syntymäpäivillä. :) Minullakin oli todella mukavaa, vaikka väsymys alkoi painamaan iltaa kohden.

Lauantai-ilta ja sunnuntai menivät pitkälti vain makoillessa rakkaan kainalossa ja katsellessa elokuvia. :) Sunnuntaina meillä oli kuukausi päivä. Herkuttelimme jäätelöllä, suklaalla ja mansikoilla. Oli ihanaa. <3 Sunnuntai-iltana S lähti kotiin, ja oli todella outoa olla pitkästä aikaa yksin. Todella kova ikävä iski heti ulko-oven sulkeuduttua. Kun ikäväitku oli hieman helpottanut lähdin vielä reilun tunnin mittaiselle lenkille Heidin ja Fian kanssa. Ihanaa lenkkeillä, kun ulkona on niin kaunis ja lämmin ilma. :)

Viikonloppuna sain myös uuden karvaisen kaverin. :)

Millainen viikonloppu teillä oli? :)

6 kommenttia:

  1. Toi pupu on niin suloinen ! Oon niin kade ! Mä haluaisin niin kovasti moisen, mut mies ei halua jyrsijää:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 :) Harmi ettei miehesi halua jyrsijää :( Mikä tähän mahtaa olla syynä?

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥