keskiviikko 27. toukokuuta 2015

i say

Reilu vuosi sitten liityin reddvilleen. Kyseessä on sivusto, jonka kautta voi saada ilmaisia tampooneja suoraan kotiin. Reddvilleen voi liittyä kuka tahansa, myös te lukijat. :) Reddvillellä on myös blogiyhteisö, jonne olen itse liittynyt. Sainkin sieltä viikko sitten ihanan yllätyspaketin täynnä i say intiimituoteita! Paketissa oli myös sea band, jonka pitäisi helpottaa raskauspahoinvointia.
I say-sarjan tuotteilla on tarkoitus hoitaa ja ennaltaehkäistä intiimialueen ongelmia. Ne sisältävät pH:ta alentavaa Cranberry-Active-ainesosaa. Se estää haitallisten bakteerien ja hiivasienten pääsyä ja kasvua intiimialueella. :)

I say-sarjaan kuuluu kotitestit, joilla voi selvittää virtsatie- ja emätintulehduksen. En ole aikaisemmin tiennyt, että tälläisetkin voi testata kotona. Hyvähän nämä testit on olla siltä varalta, että jonkinlaisia oireita ilmaantuu, kuitenkin ne säilyvät pari vuotta. :)

 I say-sarjaan kuuluu myös emätintulehduksia hoitavat ja ennaltaehkäisevät emätintabletit. Nämä ovat pieniä, joten uskoisin niiden olevan helppokäyttöisiä. En ole kokeillut. Intiimipyyhkeitä olen kokeillut, ja totesin nämä todella helpoiksi ja käteviksi. :) 

Puhdistusvaahto on minulla käytössä. Sitä on helppo käyttää, eikä se tuoksu voimakkaasti. :) Tuota öljyä en ole vielä kokeillu.
Tämän sea bandin pitäisi tosiaan helpottaa raskauspahoinvointia. Täytyy laittaa tämä säilöön jonnekkin, jos joskus tulisi käyttöä. :) 

i say-sarjan tuotteet ovat saatavissa apteekeista. Onko teillä kokemusta näistä tuotteista? :)

4 kommenttia:

 1. Vau onpa hyvä, että pissatulehduksenkin voi testata kotona! Täällä ainakin tuntuu, että terkkariin uskaltaa soittaa vasta suunnilleen pää kainalossa! -miljama

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä, että nopeammin taitaa tuloksen saada tuolla kotitestillä. Tietenkin, jos testin mukaan näyttää siltä, että tulehdus on, niin kannattaa tietenkin mennä lääkäriin. Mutta tällä tavoin välttyy ainakin turhalta lääkärissä käynniltä ja säästää hieman aikaa. :)

   Poista
 2. Oi, onko noita rannekkeita noin näteissä väreissä! Minä ostin lähiapteekista ja ainoa vaihtoehto oli musta... Olin niin pahoinvoiva, etten paljoa ajatellut minkä väriset ne rannekkeet sattuivat olemaan. Musta ei siis ollut kovin huomaamaton, vaatii tummat pitkät hihat ettei kuulla läpi :D Mun olo vaihteli päivästä toiseen, joten en ole varma auttoiko nuo rannekkeet vai eivät. Uskoisin että auttoivat ainakin vähäsen. En kovin kauaa ehtinyt niitä käyttää, kun tuli keskenmeno. Seuraavassa sitten taas..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä violetti on kaunis väri. :) Hienoa, että rannekkeista oli edes hieman apua. :) Pahoittelut ja osan otot keskenmenon johdosta <3 Tsemppiä! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥