perjantai 15. toukokuuta 2015

Abitreenien haastattelu

Sain yhteydenoton Yleltä huhtikuun puolessa välissä. He suunnittelivat abitreeneihin juttua Otavan Opiston nettilukiosta ja siellä opiskelusta, ja kysyivät haluaisinko olla haastateltavana. :) Haastattelu tapahtui niin, että he lähettivät minulle sähköpostitse kysymyksiä, joihin vastasin parhaani mukaan. 

Minusta oli todella mukavaa olla haastateltavana, ja asiasta on tulossa lisää juttua vielä loppukuusta. :) On mukavaa tuoda nettilukiota ja verkko-opiskelua enemmän esille! 

Abitreenien juttu on luettavissa TÄÄLTÄ!!

Mitäs piditte jutusta? :)

Pahoittelen, että kommentteihin vastaaminen on kestänyt! Pyrin käymään kaikki kommentit läpi ja vastaamaan niihin viikonlopun aikana! :)

8 kommenttia:

 1. Juttu oli todella hyvä ja kertoi monipuolisesti verkkolukiosta.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) mukavaa, että pidit jutusta. :)
   Mukavaa viikonloppua teillekkin <3

   Poista
 2. Mukava, että tieto leviää:) iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mahtavaa tuoda tätä nettiopiskelua enemmän esille, sillä yllättävän harva sellaisesta mahdollisuudesta tietää! :)
   Hyvää viikonloppua teillekkin <3

   Poista
 3. Hyvä juttu, itse en ollutkaan edes tietoinen aiemmin kyseisestä opiskelumuodosta! Mitenkäs opintotuki muodostuu tuollaisella opiskelumuodolla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettilukiossa opiskelusta ei saa opintotukea, koska opinnot eivät ole kokopäiväisiä ja niiden ohella pystyy työskentelemään. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥