keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Toinen inseminaatio

Eilen aamulla lähdettiin Jeren kanssa Tampereen sairaalalle. Meillä oli aika varattu klo 11.20. inseminaatioon lapsettomuuspoliklinikalle, mutta sitä ennen Jeren piti käydä Ovumialla hoitamassa oma osansa. Jerellä oli aika varattuna Ovumian spermalaboratorioon klo 9.00, jonka jälkeen odoteltiin pari tuntia sairaalan kahvilassa. :) Oli aika järkyttävää istua siellä ja katsella paria pientä sairasta lasta. Paha mieli tuli niiden pikkusten puolesta. 

Vähän ennen yhtätoista menimme takaisin lapsettomuuspoliklinikalle ja istuskelimme odotusaulassa. Tällä kertaa pääsin vastaanotolle jopa pari minuuttia ennen varattua aikaa. Ensin keskustelimme lääkärin kanssa kierrosta ja sen jälkeen ultrattiin. Ultrassa limakalvo oli noin sentin paksuinen. Oikealla oli edelleen 25 mm follikkeli, joten ovulaatio ei ollut vielä ehtinyt tapahtua. Vasemmalta löytyi keltarauhanen. Tämän jälkeen tehtiin inseminaatio. Siittiöitä jäi pesun jälkeen 11 miljoonaa. Toimenpide oli jälleen kerran täysin kivuton ja oli parissa minuutissa ohi. Sain jäädä hetkeksi makaamaan ja samalle keskustelimme lääkärin kanssa hoitojen jatkosta. Noustessani huomasin vuotavani vähän verta. Vuoto kuitenkin loppui pian. 

Hoitojen jatkosta päätettiin sen verran, että ensi kierrossa ehditään tekemään vielä yksi inseminaatio ja samassa kierrossa meidät laitettaisiin IVF-jonoon ja kävisimme IVF-suunnittelukäynnillä. Syksyllä aloitatisimme hoidot IVF:llä. :) Toivon kuitenkin, että tämä kierto toisi toivotun tuloksen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥